buda bir seçenek haklısınızsana önerim ünversite oku ve geliş
teşekkür ederim hedef konusunu iyice düşünüceğimHocam bende öylediydim bi aralar , hayatınızı bir düzene sokmanız gerekiyor depresyondan uzak , aktif bir hayat yaşamaya çalışmanız gerek . Gerçekten istediğiniz bir şeyi kendinize gerçekten inanarak ve isteyerek hedef belirlerseniz zaten bir odağınız olduğu için kafanızdaki şeyleri sallıyorsunuz bir yerden sonra , en önemli vasıf sizin için o hedef oluyor .
haklısın gym ile uğraşıyordum gerçekten iyi geliyordu sakatlık geçirdiğim için devam edemiyorumKankam herhangi bir spor dalını öğren spor herşeye iyi geliyor inan bana kendimden biliyorum depresyondan çıkmama yardımcı oldu.
iyi geceler kardeşim, tanı koymak gibi düşünme lütfen depresyon belirtileri var sende çoğu memleket genci gibi. ilk öncelikli tavsiyem sosyalleşmen olur. bir hobi edinerek veya üstteki arkadaşın yazdığı gibi üniversiteye giderek, part time işlerle kendini meşgul edebilirsin tek bir işyerinde istikrar sağlayamıyorsan. çok takma kafana gamsızlık ilaç gibi gelir. çok karamsarlığa kapılırsan uzman desteği (psikolog, sosyal danışman vs.) çok faydası olur. iyi geceler kardeşim güzel günlerin olur
sosyal biriyim insanlara karşı güler yüzlüyüm ama yalnız kaldığımda hemen modum düşüyor gerçekten, gamsız biriyim ama olmak istemiyorum çünkü işimi görmüyoriyi geceler kardeşim, tanı koymak gibi düşünme lütfen depresyon belirtileri var sende çoğu memleket genci gibi. ilk öncelikli tavsiyem sosyalleşmen olur. bir hobi edinerek veya üstteki arkadaşın yazdığı gibi üniversiteye giderek, part time işlerle kendini meşgul edebilirsin tek bir işyerinde istikrar sağlayamıyorsan. çok takma kafana gamsızlık ilaç gibi gelir. çok karamsarlığa kapılırsan uzman desteği (psikolog, sosyal danışman vs.) çok faydası olur. iyi geceler kardeşim güzel günlerin olur inşallah
evet haklısın bir yerden başlamam gerekhocam sadece disiplin ve adım atmaya başlaman lazım ne olursa olsun sabit böyle durursan ağır pişmanlık yaşarsın gelecekde
bunu denedim ama istikrar sağlayamıyorumhocam kendini geliştir oldugun yerin 2 katı biryerde ol
ne tür bir programkendinize ait bir program yaparsanız sizin için iyi olabilir ama unutmayın en önemli şey disiplindir.
sakin bir hayatım lise mezunuyum askerliğimi yaptım kalan tek şey kariyer ve mutlu bir yaşamhocam okulunu bitir ve sakin bir hayat yaşa
inşallah en kısa sürede kendime gelirim diye umuyorumAyni durumdan bende geçtim ama bir yerden sonra ben napiyorum diyorsun ve kendine geliyorsun, tabi bu süreç senin için ne kadar sürer bilmem. şuan bir işte çalışıyorum param var istediğimi alıyorum mutluyum. Umarım en kısa sürede sende kendine gelirsin
dikkatli konuşma derken pek anlayamadımDisiplin ve dikkat li konuşma ve dahası..
hocam sürekli çalışmak yerine kendi işini kurmayı ve buna göre pilan lar yapmayı deniye bilirsinHerkese iyi geceler arkadaşlar. Ben 20 yaşında bir gencim çalışmıyorum kendimi geliştirmiyorum azim ve yaşama sevincim malesef pek fazla yok bir taraftan ise kendime bir şeyler kazandırmak istiyorum, ama bu bir anlık bir düşünceyle oluyor ve sonra tüm hevesim kaçıyor çoğu iş sektöründe çalıştım ama tutunamadım sevemiyorum sıkılıyorum. Kafamın içinde düşünüyorum kendime bir hedef edinmeyi ne tür bir işte sürekli çalışabileceğimi ama kendime çelişiyorum kendimi tanıyamıyorum kafamdaki planlar her şey sürekli değişiyor kendimi nasıl toparlayabilirim, kendimi nasıl yönlendirebilirim, düşünceleriniz benim için önemli tüm eleştirilere ve tavsiyelere açığım.
sadece düşün dostum aklındaki zihnindeki gereksiz herşeyi boşalt ve ailen için gerek kendin için en iyisini düşün aynı durumu yaşıyorum ve sana en kolay yaparken eğlenebileceğin bir iş bul paranı kazan hedefini koy ve hayata tutun dostum sadece düşün! unutma düşünmeyi bırakırsan düşersinHerkese iyi geceler arkadaşlar. Ben 20 yaşında bir gencim çalışmıyorum kendimi geliştirmiyorum azim ve yaşama sevincim malesef pek fazla yok bir taraftan ise kendime bir şeyler kazandırmak istiyorum, ama bu bir anlık bir düşünceyle oluyor ve sonra tüm hevesim kaçıyor çoğu iş sektöründe çalıştım ama tutunamadım sevemiyorum sıkılıyorum. Kafamın içinde düşünüyorum kendime bir hedef edinmeyi ne tür bir işte sürekli çalışabileceğimi ama kendime çelişiyorum kendimi tanıyamıyorum kafamdaki planlar her şey sürekli değişiyor kendimi nasıl toparlayabilirim, kendimi nasıl yönlendirebilirim, düşünceleriniz benim için önemli tüm eleştirilere ve tavsiyelere açığım.
Kral bende aynı durumdayım ama bu konu hakkındaki herşeyi okudum hani bana kalırsa bu konuyu açman bile boş çünkü buraya yazılan hiçbirşey ne sana ne bana iyi gelecek...Herkese iyi geceler arkadaşlar. Ben 20 yaşında bir gencim çalışmıyorum kendimi geliştirmiyorum azim ve yaşama sevincim malesef pek fazla yok bir taraftan ise kendime bir şeyler kazandırmak istiyorum, ama bu bir anlık bir düşünceyle oluyor ve sonra tüm hevesim kaçıyor çoğu iş sektöründe çalıştım ama tutunamadım sevemiyorum sıkılıyorum. Kafamın içinde düşünüyorum kendime bir hedef edinmeyi ne tür bir işte sürekli çalışabileceğimi ama kendime çelişiyorum kendimi tanıyamıyorum kafamdaki planlar her şey sürekli değişiyor kendimi nasıl toparlayabilirim, kendimi nasıl yönlendirebilirim, düşünceleriniz benim için önemli tüm eleştirilere ve tavsiyelere açığım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?