Kendinden emin bir erkek nasıl olmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaşlar. Ben Bir Kızdan Hoşlanıyordum Arkadaşlar Aracılığıyla Konuşup Tanıştık Kız Biraz Katı Ve Ciddi Birisiydi Benimle Konuşurken Rahat Olabilmesi İçin Biraz Gevşek Davrandım Kız gibi Tripler Attım Diyebiliriz. Bu gün bana ben olgun erkek seviyorum ne istediğini bilen birşeyler için çabalayıp savaşan benimle zorluklara göğüs geren birisini dedi. Sizce Ne Yapmalıyım Nasıl bu durumu değiştirebilirim . Veyahut bundan sonra neler yapabilirim

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Özgüveni yüksek potansiyeli de bir o kadar yüksek olmalı

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Haklıya haklı haksıza haksız demeli karakterinden ödün vermeyen bir kişi olmalı erkek (bence git konuş en fazla red yersin yani duygularını belli et)

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kesinlikle kız gibi trip atmaz ağırlığını ortaya koyar

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kendin ol kafi

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Haklıya haklı haksıza haksız demeli karakterinden ödün vermeyen bir kişi olmalı erkek (bence git konuş en fazla red yersin yani duygularını belli et)
Hislerimi En Başından Beri Söyledim Bana Bizden Olmaz Diyordu Sürekli Ve Ensonda Bana Çocuksun Olgun Davranmıyorsun vb şeyler söyledi ve birdaha bizden olmayacağının üstünden geçti oysaki olgun davranmamamın sebebi bnimle daha rahat konuşabilmesiydi

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
karar verebilen ve verdiği kararın arkasında duran..

sorumluluktan kaçmayan...

ne istediğini bilen ve buna göre davranan

başkaları ne düşünürmüş diyip de kendi hayatını değiştirmeyenlerdir.

yani ben demeyeceğim.. anlaşılıyordur zaten

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kesinlikle kız gibi trip atmaz ağırlığını ortaya koyar
evet o konuda biraz eksik kaldım grurumu kırdı knk bana sürekli bizden olmaz konuşmayalım artık diyordu sonrasında birşey olmamış gibi konuşmaya başlıyordu yani bir kız sana konuşmayalım artık dediğinde bunun üstüne nasıl gidebiliriz ki

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bence dürüst olmalı ne istediğini bilmeli ve onu elde etmek için çaba göstermeli

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Ör: x kafeye gidelimmi yerine z kafeden yer ayırttım oraya gidiyoruz.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
şöyle böyle birisini istiyorum diyorsa net senden elektrik almamıştır yedeği vardır. boşver sende onu başkası elbet var olacak

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Olmadığın gibi davranmak zorunda değilsin her şeyden önce çocuksu bir kişiliğin varsa bunu bir anda değiştiremezsin. Seni bu şekilde kabul edebilecek birisini bulman gerekiyor.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
şöyle böyle birisini istiyorum diyorsa net senden elektrik almamıştır yedeği vardır. boşver sende onu başkası elbet var olacak
Beni İkilemde Bırakıyor Birgün Çok Güzel Geçirebiliyorsak Akşamına Yok Bizden olmaz ayrılalım konuşmayalım artık arkadaşımsın gibisinden konuşuyor

Olmadığın gibi davranmak zorunda değilsin her şeyden önce çocuksu bir kişiliğin varsa bunu bir anda değiştiremezsin. Seni bu şekilde kabul edebilecek birisini bulman gerekiyor.
Çocuksunun Yanında birde ciddiyet problemi var sanırsam beni kimse ciddiye alamıyormuş (her ne konu olursa aralarda espiri yapıyorum) ama niyetim ciddiyetsizlik değil ortamı yumuşatmak arada gülümsetmek evet belki çocuksu bir yapıya sahibim ama bu yönüm tarafımdan zor anlar geçiriyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kendin olmalısın farklı bir kişiliğe dönüşme bence, olacağı varsa olur. Hakkında hayırlısı

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
kanka öncellikli kendinden emin bir erkek bu soruyu sormamalı.Sadece kendin ol

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Abi yemin ederim Şaşmaz ortada hiçbir durum yoksa iyi kötü oluyorsa yedeği ile tartışıyordur tartışınca seninle iyi tartışmayınca seninle kötü bu kadar basit 35 yaşındayım kaç tane hayatıma giren çıkan oldu yemin ediyorum tanıyorum vallahi billahi böyle bak

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ağırlığını koy

Üye
2 HİZMET YILI
özgün olucaksın başkalarının fikirlerini ortaya atıp savunduğun an insanların gözünde değerin kalmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...