Hislerimi En Başından Beri Söyledim Bana Bizden Olmaz Diyordu Sürekli Ve Ensonda Bana Çocuksun Olgun Davranmıyorsun vb şeyler söyledi ve birdaha bizden olmayacağının üstünden geçti oysaki olgun davranmamamın sebebi bnimle daha rahat konuşabilmesiydiHaklıya haklı haksıza haksız demeli karakterinden ödün vermeyen bir kişi olmalı erkek (bence git konuş en fazla red yersin yani duygularını belli et)
evet o konuda biraz eksik kaldım grurumu kırdı knk bana sürekli bizden olmaz konuşmayalım artık diyordu sonrasında birşey olmamış gibi konuşmaya başlıyordu yani bir kız sana konuşmayalım artık dediğinde bunun üstüne nasıl gidebiliriz kiKesinlikle kız gibi trip atmaz ağırlığını ortaya koyar
Beni İkilemde Bırakıyor Birgün Çok Güzel Geçirebiliyorsak Akşamına Yok Bizden olmaz ayrılalım konuşmayalım artık arkadaşımsın gibisinden konuşuyorşöyle böyle birisini istiyorum diyorsa net senden elektrik almamıştır yedeği vardır. boşver sende onu başkası elbet var olacak
Çocuksunun Yanında birde ciddiyet problemi var sanırsam beni kimse ciddiye alamıyormuş (her ne konu olursa aralarda espiri yapıyorum) ama niyetim ciddiyetsizlik değil ortamı yumuşatmak arada gülümsetmek evet belki çocuksu bir yapıya sahibim ama bu yönüm tarafımdan zor anlar geçiriyorumOlmadığın gibi davranmak zorunda değilsin her şeyden önce çocuksu bir kişiliğin varsa bunu bir anda değiştiremezsin. Seni bu şekilde kabul edebilecek birisini bulman gerekiyor.
Abi yemin ederim Şaşmaz ortada hiçbir durum yoksa iyi kötü oluyorsa yedeği ile tartışıyordur tartışınca seninle iyi tartışmayınca seninle kötü bu kadar basit 35 yaşındayım kaç tane hayatıma giren çıkan oldu yemin ediyorum tanıyorum vallahi billahi böyle bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?