Kendinizde beğenmediğiniz özellik var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
çok kafamda kuruyorum bazen bu olayı abartıyorum kötü sonuçlar ortaya çıkabiliyor

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Tanımadığım bir ortama girdiğim zaman birazcık geç açılıyorum, böyle 1 saat boyunca sessiz oluyorum o muhabbet akışını tutturmakta zorlanıyorum çekinme oluyor, yanlış bir şey derim, saçma olduğu düşünülür falan diye kafamda kuruyorum, ama bazen kafam öyle bir uyuşuyor ki çok hızlı adapte oluyorum ama gönül ister ki uyuşmadığım insanlarla bile yalandan da olsa hızlı ve samimi bir arkadaşlık kurayım. Bir özelliğim daha var, çok çabuk sıkılıyorum ve yoruluyorum o yüzden spora başlamam lazım bu ruhani bir özellik değil fiziki olduğunu düşünüyorum çünkü vücut çok zayıf.

Üye
2 HİZMET YILI
kesinlikle boyum 170 kaldım küçükken çok zıpladım basketbol voleybol falan oynadım ama genlerle alakalı uzayamadım

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Fazlasıyla gereksiz şeylere takıntı yapıp büyütmem hayatımı çok kötü etkiliyor :/

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
insanlara karşı çok şüpheci davranıyorum kimseye kolay kolay güvenemiyorum çok yakınım dahi olsa

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Her şeye cok hızlı karar verme aramadan soruşturmadan

Üye
2 HİZMET YILI
Çok sabırsızım birde başıma kötü birşey gelse çok kafaya takıyom sanki hiçbir şey için bir şansım yokmuş herşey için çok geçmiş gibi

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
yeni yeni düzeltmeye çalıştığım sorgulamaktan çekinmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...