Her konuda üşengeç olmam, her şeyi erteliyorum abi sorumluluk sınavım var onu bile erteledim ne yapacağım bu üşengeçliğin çözümü ne bilmiyorum :/Böyle "ya şu olayımdan bir kurtulsam, beni rahatsız ediyor artık" dediğiniz bir özelliğiniz var mı? Benim tembelliğim var, aşırı tembelim ama garip bir tembellik, sıkışınca yapıyorum, sıkışana kadar yapmıyorum. Her seferinde de bu sefer yapacağım deyip yine yapmıyorum
Çok supheciyim tek sorunum bu galibaBöyle "ya şu olayımdan bir kurtulsam, beni rahatsız ediyor artık" dediğiniz bir özelliğiniz var mı? Benim tembelliğim var, aşırı tembelim ama garip bir tembellik, sıkışınca yapıyorum, sıkışana kadar yapmıyorum. Her seferinde de bu sefer yapacağım deyip yine yapmıyorum
aynısı ya tembellik çok var götüme basmasalar bir şey yapmak istemiyor canım, ve özgüvensizlik de çok varBöyle "ya şu olayımdan bir kurtulsam, beni rahatsız ediyor artık" dediğiniz bir özelliğiniz var mı? Benim tembelliğim var, aşırı tembelim ama garip bir tembellik, sıkışınca yapıyorum, sıkışana kadar yapmıyorum. Her seferinde de bu sefer yapacağım deyip yine yapmıyorum
tembellik için konu açtım oraya bak belki aklına yatan bir fikir çıkar özgüvensizliği çözmek için de üstüne gitmen gerek oda birazcık zor ama gerekli kafayı yorarsan yenersinaynısı ya tembellik çok var götüme basmasalar bir şey yapmak istemiyor canım, ve özgüvensizlik de çok var
ne zaman azımı açsam sorun çıkıyor gibi hissediyorum bazenkötü bir şey bu hocam ya sosyalleşmek önemli
büyük sıkıntı zamanında sorun çıktıysa fobi oluşmuştur ama yoksa sende anksiyete olabilir hocam youtubeda anksiyete belirtilerine bakne zaman azımı açsam sorun çıkıyor gibi hissediyorum bazen
ben hemen su sinirlenmemden kurtulmak ısterumBöyle "ya şu olayımdan bir kurtulsam, beni rahatsız ediyor artık" dediğiniz bir özelliğiniz var mı? Benim tembelliğim var, aşırı tembelim ama garip bir tembellik, sıkışınca yapıyorum, sıkışana kadar yapmıyorum. Her seferinde de bu sefer yapacağım deyip yine yapmıyorum
oo büyük problem kafa attı mı etrafa saldıranlar arkadaş edinemiyor bende öyleydim sonra kontrol altına aldım nasıl bilmiyorum ama sinirlenmem gereken şeylere bile sinirlenmiyorumben hemen su sinirlenmemden kurtulmak ısterum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?