keşke bende öyle olsam sırlarını anlatır mısınDüzenli ve sistematik bir çalışma düzenine sahip olmak.
keşke bende öyle olsam sırlarını anlatır mısınDüzenli ve sistematik bir çalışma düzenine sahip olmak.
Fazla güvenmek...Böyle "ya şu olayımdan bir kurtulsam, beni rahatsız ediyor artık" dediğiniz bir özelliğiniz var mı? Benim tembelliğim var, aşırı tembelim ama garip bir tembellik, sıkışınca yapıyorum, sıkışana kadar yapmıyorum. Her seferinde de bu sefer yapacağım deyip yine yapmıyorum![]()
yapma hocamm seni üzerlerFazla güvenmek...
Her konuda üşengeç olmam, her şeyi erteliyorum abi sorumluluk sınavım var onu bile erteledim ne yapacağım bu üşengeçliğin çözümü ne bilmiyorum :/
gece gece ekdımın dellırmesı benıde delı edıyorHer konuda üşengeç olmam, her şeyi erteliyorum abi sorumluluk sınavım var onu bile erteledim ne yapacağım bu üşengeçliğin çözümü ne bilmiyorum :/
fazla merhametBöyle "ya şu olayımdan bir kurtulsam, beni rahatsız ediyor artık" dediğiniz bir özelliğiniz var mı? Benim tembelliğim var, aşırı tembelim ama garip bir tembellik, sıkışınca yapıyorum, sıkışana kadar yapmıyorum. Her seferinde de bu sefer yapacağım deyip yine yapmıyorum![]()