Onaylı Üye
düşük irade sahibi olmam ve bana kötülük yapan insanlara bile iyi yaklaşıp hızlı affetmem
bazı maçlar güzel oynayıp bazen de kötü oynamakBöyle "ya şu olayımdan bir kurtulsam, beni rahatsız ediyor artık" dediğiniz bir özelliğiniz var mı? Benim tembelliğim var, aşırı tembelim ama garip bir tembellik, sıkışınca yapıyorum, sıkışana kadar yapmıyorum. Her seferinde de bu sefer yapacağım deyip yine yapmıyorum![]()
İnsanlara kolay güvenemem, sürekli mesafeli davranmam.Böyle "ya şu olayımdan bir kurtulsam, beni rahatsız ediyor artık" dediğiniz bir özelliğiniz var mı? Benim tembelliğim var, aşırı tembelim ama garip bir tembellik, sıkışınca yapıyorum, sıkışana kadar yapmıyorum. Her seferinde de bu sefer yapacağım deyip yine yapmıyorum![]()
bazı şeyleri çok kafaya takmakBöyle "ya şu olayımdan bir kurtulsam, beni rahatsız ediyor artık" dediğiniz bir özelliğiniz var mı? Benim tembelliğim var, aşırı tembelim ama garip bir tembellik, sıkışınca yapıyorum, sıkışana kadar yapmıyorum. Her seferinde de bu sefer yapacağım deyip yine yapmıyorum![]()