Kendisini Hacker Sanan Birisini Nasıl Rezil Edebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Phantom E Sport
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Öncelikle kardeşlerim 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun
Gelelim Ana Konuya Bizim İnstagram Grubumuzda Kendisini Hacker Sanan 12 Yaşındaki Bir Çocuk Var Bu Gruptaki Çocuk Kızları Etkilemiş Durumda Ve Acayip Durumda Havalanmış Kendisini Hacker Sanıyor.
Bu Çocuğu Grupta Rezil Etmem İçin Bir Uygulama Bir Program Veya Bir Yazı Tipi Soru Varmıdır Teşekkürler İyi Forumlar.

Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
bildiği dilleri sor söylediği dillerdeki terimleri sor dediğin gibi biriyse zaten söyleyemez

Öğreniyor Hayatı
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
aga virusleri sor ya solucan trojan filan yada yada sor linux ne ne işe yarar niye kullanıyolar

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Diyalog şu şekilde olursa işe yarayabilir.

Kanka naber ya, iyidir vs vs her neyse knk sen hackleyebiliyordun demi, evet, site hackleyebiliyomusun abi, tabi olum eheh,abi cidden hackleyebiliyomusun,tabi olum, abi inanmıyorum ben sana veledsin sen, inanmıyormusun?, kanıtla,tamam gibisindene girersen eğer site ismi verirsin baktın birşeyler yapamıyor ki yapamayacak muhtemelen rezil edersin al sazı çal sonrasında. Birde bildiği dilleri sor c ile yazılmış bir kodda hata olduğunu ve yardım gerektiğini söyleyip ortaya at kodu hata nerde abi de kalır orda yani abi c biliyomusun diyince evet derse c kodunu atarsın kalır.

Biraz karışık yazdım kusura bakma işten geldim.

Phantom E Sport
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Yoo o kendisini hacker sanan ergen arkadaşa madem hackersin al bu benım kişisel sosyal medya hesabım al buda diğer platformlardaki sosyal medya hesaplarım 1 tanesini bile çalabilirsen sana çaldığın hesabımın yanında 140 ekran LCD Plazma TV'de benden hediye diye taştaş geç :D ve bitmedi sonrasında turkiye gündeminde sürekli kullanılan sağlam bir site ismi söyle madem hackersin senin elinin altında botnet ve sağlam ddoss vardır al bu siteyi geçici sürelik kapat sitenin erişimi kes kesebiliyormusun hackermisin görelim de ama bunlardan ikisinide yapamazsan hackerim diye dolaşma velet yaz gönder yeter bunlar ona :D

Phantom E Sport
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Diyalog şu şekilde olursa işe yarayabilir.

Kanka naber ya, iyidir vs vs her neyse knk sen hackleyebiliyordun demi, evet, site hackleyebiliyomusun abi, tabi olum eheh,abi cidden hackleyebiliyomusun,tabi olum, abi inanmıyorum ben sana veledsin sen, inanmıyormusun?, kanıtla,tamam gibisindene girersen eğer site ismi verirsin baktın birşeyler yapamıyor ki yapamayacak muhtemelen rezil edersin al sazı çal sonrasında. Birde bildiği dilleri sor c ile yazılmış bir kodda hata olduğunu ve yardım gerektiğini söyleyip ortaya at kodu hata nerde abi de kalır orda yani abi c biliyomusun diyince evet derse c kodunu atarsın kalır.

Biraz karışık yazdım kusura bakma işten geldim.
Kanka Dün Sordum Bişey Dedi Bende Sinir Oldum İnternetten Araştırdım Öyle Bir Kelime Daha İnternette Yok Dedim Sen Nerden Biliyorsun Google da Yok Dedi Bana O Kod Google Da Zaten Yok E O zaman sen nerden buldun la?

Phantom E Sport
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
knk ne işe yaradıgını sor bide beni hackle de bakalım hacklesin seni sessizcce nobetteyse işin biter
Kanka Grupta Diyorum ki Hackle Beni İnsta Face Yt Her Şeyi Söyledim Gir Hackle Diyorum Laf Karıştırıyor Araya

Phantom E Sport
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
hiç bişey sorma kendini rezil etme işte kısa çözüm sana

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
eğer olay çözülmediyse benide gruba eklermisin insta : muslumgurses_bey

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
basit bi sql acıklı sıte at onu heçkleyebılıyosa hekırdır:thinkie:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...