Kanka Çocuk Bana Ben Linuxdan Anlıyorum Diyoraga virusleri sor ya solucan trojan filan yada yada sor linux ne ne işe yarar niye kullanıyolar
Nasıl Yani?bildiği dilleri sor söylediği dillerdeki terimleri sor dediğin gibi biriyse zaten söyleyemez
Kanka Dün Sordum Bişey Dedi Bende Sinir Oldum İnternetten Araştırdım Öyle Bir Kelime Daha İnternette Yok Dedim Sen Nerden Biliyorsun Google da Yok Dedi Bana O Kod Google Da Zaten Yok E O zaman sen nerden buldun la?Diyalog şu şekilde olursa işe yarayabilir.
Kanka naber ya, iyidir vs vs her neyse knk sen hackleyebiliyordun demi, evet, site hackleyebiliyomusun abi, tabi olum eheh,abi cidden hackleyebiliyomusun,tabi olum, abi inanmıyorum ben sana veledsin sen, inanmıyormusun?, kanıtla,tamam gibisindene girersen eğer site ismi verirsin baktın birşeyler yapamıyor ki yapamayacak muhtemelen rezil edersin al sazı çal sonrasında. Birde bildiği dilleri sor c ile yazılmış bir kodda hata olduğunu ve yardım gerektiğini söyleyip ortaya at kodu hata nerde abi de kalır orda yani abi c biliyomusun diyince evet derse c kodunu atarsın kalır.
Biraz karışık yazdım kusura bakma işten geldim.
knk ne işe yaradıgını sor bide beni hackle de bakalım hacklesin seni sessizcce nobetteyse işin biterKanka Çocuk Bana Ben Linuxdan Anlıyorum Diyor
Post automatically merged:
Nasıl Yani?
Kanka Grupta Diyorum ki Hackle Beni İnsta Face Yt Her Şeyi Söyledim Gir Hackle Diyorum Laf Karıştırıyor Arayaknk ne işe yaradıgını sor bide beni hackle de bakalım hacklesin seni sessizcce nobetteyse işin biter
beni gruba eklermisinKanka Grupta Diyorum ki Hackle Beni İnsta Face Yt Her Şeyi Söyledim Gir Hackle Diyorum Laf Karıştırıyor Araya
Hackle Diyince Metasploit Bozuk Diyor .dknk ne işe yaradıgını sor bide beni hackle de bakalım hacklesin seni sessizcce nobetteyse işin biter
Tabi Kanka At İnstagramı Özeldenbeni gruba eklermisin
Reis Exe Yapmayı Bilmiyorum Da Bana Söylermisin?Reis şu konudaki kodu vb ile exe ye dönüştür kendin sakin açma o akıllı arkadaşa at açar büyük ihtimalle ckehdwjhdwkdhe. Kendin exe ye dönüştürmeyi bilmiyorsan ben sana yarın atarım. At exe yi bitsin işi jdhsjwhdve
Bkz. https://memoryhackers.org/konular/vb-net-nefret-ettiginiz-insandan-kurtulun.72041/
Yarın ben bu konuya atarım yada sana özelden atarımReis Exe Yapmayı Bilmiyorum Da Bana Söylermisin?
Bence Konu at knk Daha Fazla İnsan BilsinYarın ben bu konuya atarım yada sana özelden atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?