#Kenwai Skin Changer Çalıntı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
ken.png

Kardeşim kendi yapımım yazıyorsun ama sen 23 aralıkta atıyorsun bu adam 20 ekimde ayrıca yabancı bı sıteden alıntı program amaç neydiki açık açık sölesen

Game Đeveloper
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Forum Kurallarında Komple Çalıntı Konu Yasak.
20 sinde çekilip 23 ünde atılmışsa bu yasak.
ve rapor sistemi diye bir şey var dostum şikayetini oradan bildirirsen yardımcı olurlar
burada konu açarak gereksiz duyar kasıyorsun

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
ve rapor sistemi diye bir şey var dostum şikayetini oradan bildirirsen yardımcı olurlar
Konu açmasa kimsenin haberi olmayacaktı belki de, ve bu adam çalıntı konu açmaya devam edecekti

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bende gördum bunu csgochanger.ru diye bir siteden alıntı yapmıs buyuk ıhtımal ama olsun bıze sundu bızlere paylasmasa cogu kısının haberı olmayacaktı

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Rapor sistemine bakmıyorlar diye düşünüyor olabilirsin belki fakat rapor ettiğim her konuda geri dönüş aldım.
Onu kastetmedim :D Evet raporluyorsun konusu siliniyor,uyari yiyor ve tekrar konu açıyor. MemoryTeam adlı kullanıcı forumda insanları dolandırıyor kaç kişi tarafından reportlandı fakat konu açmaya devam ediyor

Üye
9 HİZMET YILI
Onu kastetmedim :D Evet raporluyorsun konusu siliniyor,uyari yiyor ve tekrar konu açıyor. MemoryTeam adlı kullanıcı forumda insanları dolandırıyor kaç kişi tarafından reportlandı fakat konu açmaya devam ediyor
Affına sığınarak yazıyorum hocam ama raporlucam diyenlerin birçoğu o zahmete girmiyolar o yüzden hakkında işlem yapmıyor olabilirler sana kasten birşey söylemedim lütfen yanlış anlama

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Affına sığınarak yazıyorum hocam ama raporlucam diyenlerin birçoğu o zahmete girmiyolar o yüzden hakkında işlem yapmıyor olabilirler sana kasten birşey söylemedim lütfen yanlış anlama
Ne affı, herkesin fikir özgürlüğü var. :)
Bahsettiğim kullanıcı hakkında "dolandırıcı" diye konu açılmıştı. Reportlanma olayı yüksek yani..

csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Konu açmasa kimsenin haberi olmayacaktı belki de, ve bu adam çalıntı konu açmaya devam edecekti
eyw bro belkıde ole
Post automatically merged:

duyar ıcın degıl benı kendınle karıstırma kardesım mıllet gorsun dıye ok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...