Konu açmasa kimsenin haberi olmayacaktı belki de, ve bu adam çalıntı konu açmaya devam edecektiForum Kurallarında Komple Çalıntı Konu Yasak.
20 sinde çekilip 23 ünde atılmışsa bu yasak.
ve rapor sistemi diye bir şey var dostum şikayetini oradan bildirirsen yardımcı olurlar
burada konu açarak gereksiz duyar kasıyorsun
+++Konu açmasa kimsenin haberi opmayacaktı belki de, ve bu adam çalıntı konu açmaya devam edecekti
Rapor sistemine bakmıyorlar diye düşünüyor olabilirsin belki fakat rapor ettiğim her konuda geri dönüş aldım.Konu açmasa kimsenin haberi olmayacaktı belki de, ve bu adam çalıntı konu açmaya devam edecekti
Onu kastetmedimRapor sistemine bakmıyorlar diye düşünüyor olabilirsin belki fakat rapor ettiğim her konuda geri dönüş aldım.
Affına sığınarak yazıyorum hocam ama raporlucam diyenlerin birçoğu o zahmete girmiyolar o yüzden hakkında işlem yapmıyor olabilirler sana kasten birşey söylemedim lütfen yanlış anlamaOnu kastetmedimEvet raporluyorsun konusu siliniyor,uyari yiyor ve tekrar konu açıyor. MemoryTeam adlı kullanıcı forumda insanları dolandırıyor kaç kişi tarafından reportlandı fakat konu açmaya devam ediyor
Ne affı, herkesin fikir özgürlüğü var.Affına sığınarak yazıyorum hocam ama raporlucam diyenlerin birçoğu o zahmete girmiyolar o yüzden hakkında işlem yapmıyor olabilirler sana kasten birşey söylemedim lütfen yanlış anlama
aynen öyleOnu kastetmedimEvet raporluyorsun konusu siliniyor,uyari yiyor ve tekrar konu açıyor. MemoryTeam adlı kullanıcı forumda insanları dolandırıyor kaç kişi tarafından reportlandı fakat konu açmaya devam ediyor
eyw bro belkıde oleKonu açmasa kimsenin haberi olmayacaktı belki de, ve bu adam çalıntı konu açmaya devam edecekti
duyar ıcın degıl benı kendınle karıstırma kardesım mıllet gorsun dıye okForum Kurallarında Komple Çalıntı Konu Yasak.
20 sinde çekilip 23 ünde atılmışsa bu yasak.
ve rapor sistemi diye bir şey var dostum şikayetini oradan bildirirsen yardımcı olurlar
burada konu açarak gereksiz duyar kasıyorsun