Çözüldü Kernel power 41 (63)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
✅MEMORYHACKERS✅
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış. Bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması, kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybına uğramış olması olabilir.

Evet hatam bu ets2 full ayarlar ekran kartım 75 dereceyi görüyor fakat eskiden görmüyordu bilgisayarımda korsan hiçbirşey yok yani yazılımsal olduğunu düşünmüyorum oyun oynarken bir anda kapanıyor ve sadece ramların rgb ve anakartın rgb si yanıyor

bide çoğu oyunda yapıyor,
minecraft
pubg (steam)
csgo
valorant
gibi oyunlarda yapmıyor fakat

medieval dynasty
battlefield 4 hariç hepsi
gta5 full ayarlar
gibi daha niceleri yapıyor

sistem şu
Ryzen 7 2700x
msi gtx1660s gaming oc
corsair vengeance rgb pro 8x2
gigabyte b450 elite

ben sıkıntının ekran kartı olacağından şüpheliyim benim sadece ekran kartını test edebileceğim bir uygulama öneriniz varmı

bide bu sorunu çözen kim olursa dilesin benden ne isterse :D fun mark 41 dk da 70 derece olduve pc kapandı gpu testi

Son düzenleme:
Çözüm
bilgisayarının içini temizleyebilirmisin fazla tozdan ısınıyor olabilir bez al yada saç kurutma makinesi ile yap yada bilgisayarcıya götür onlarda özel malzeme var onunla yapıyorlaar
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
bilgisayarının içini temizleyebilirmisin fazla tozdan ısınıyor olabilir bez al yada saç kurutma makinesi ile yap yada bilgisayarcıya götür onlarda özel malzeme var onunla yapıyorlaar

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...