Keşfedilmemiş düşük aboneli YouTube kanalı önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Merhaba, bu konuda sizlere başlıkta gördüğünüz soruyu soracağım. Sizlerin keşfettiği, çoğu kişi tarafından keşfedilmemiş, sağlam içerik paylaşımı yapan, YouTube kanallarını yorum kısmından kanal adı veya direkt linklerini bırakarak yorum yazmanızı isteyeceğim.

Örnek :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Oyun serileri yaptığı için yeni keşfettiğim güzel kanallardan biri.

Keşfettiğiniz kanalların kategorisi önemli değil, size göre iyi içerik yapan, abone sayısı yüksek olmayan keşfedilmemiş kanalları soruyorum. Gidip yorumlara, Evrim Ağacı, Aklınızda Bulunsun, Kuruk Leblebi, Baso, Ali Biçim, Mesut Can Tomay, Soğuk Savaş vb gibi kanalları yazmayın.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Podcast anlamında şu an yükselişte olan Bilal jester bence aşırı cana yakın.Eskiden lolde eloboost yapan daha sonrasında lol pit e tr shaco 1 olarak konuk olan bir arkadaştır şu anda yayında ve sohbeti aşırı sarıyor bi göz gezdirmeni öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Elayja lol videoları çekiyor 40 50 k izleniyor jungle main ve gayet bilgilendirici biri shacosu fena

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kankam mr beasts izle adam çok iyi çok yardımsever içerikler yapıyor

Defacer
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Awesome Restorations kanalını kesinlikle öneririm aşşırı derecede zevkli yaptığı videolar.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Sosyal Terapi henüz 150k abone olmalarına rağmen çok sağlam ve kurgu olmayan sosyal deneyler çekiyolar gayet iyi ve eglenceli

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
League of legends ızleyenlerı ıcın Elajya LOL kanalı var eglencelı ve bılgılendırıcı vıdeoları var

we all go to hell
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Yemek Eşkiyasını bende izliyorum çok değişik biris kendisi, ciddi mi troll mu anlaşılmıyor. onun dışında gta5 trollculeri expol,ceyto ve tarak kafa yemek yerken iyi gidiyor :D

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
rainbow oynamayı ya da izlemeyi seviyosan reembey hem öğretici hem de yüksek elo tryhard videoları çok güzel tavsiye ederim

Üye
3 HİZMET YILI
orkan suvari medya diye bir youtube jkanalı izliyorum her kişinin seveceği türden bir içerik sunmasa da ben izlemeyi seviyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Best Ever Food Review Show

türkiyede pek bilinmiyor sanırım hep izliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...