[Kesin Çözüm] Log Alanlar Ve Hilesi açılmayanlar !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
> Eğer Dword hackı indirdikten sonra Log aldıysanız: ilk önce wolfteamTS>xingcode dosyasına girip '' xmag.xem '' dosyasını silelim ve bilgisayara reset atalım (reset atmak zorundasınız) Ve hileyi açıp oyuna girelim log vermez.

> Dosyalar başarılı şekide atıldı Hatası : R'eklamı onayladınız oyunu seçiyorsunuz ve dosyalar atıldı diyip bir şey olmuyorsa oyunun kurulu yerini değiştirin.

yukardakileri yaptınınız sorunlar hala devam ediyorsa aşağıdaki adımları yapın;

1. ilk önce unlocker'ı yüklüyoruz ve unlocker ile wolfteamTS klasörünü siliyoruz.
: 
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2. ccleaner ile bilgisayarı taratıyoruz.  : 
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

3. Ardından wolfu tekrar indiriyoruz ama burası önemli önceden wolfteamTS klasörü nereye kuruluysa (örn. Yerel Disk>Joygame>WolfteamTS  Çoğunlukla böyle oluyor.) Bu sefer farklı yere kurucaksınız ''Program Files (x86)'' vs. nereye kurursanız o size kalmış. örnek resim;

jBka7W.png

4. Ve Log yok!

emeğe saygı +1 rep?

▃ ▅ ησ ♥ яєѕρєcт ▅ ▃
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
RE: [Kesin Çözüm] Log Alanlar !!

Yardımın İçin Sağol 
ByTT

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI

EnesHDProMC' Alıntı:
olmadı yardım edin bir fark yok

düzgün yaptıgından emin ol! 3 gün wolftü'dan log aldım onca silmeme rahmen düzelmedi bu cevap  kesin çözümdür.

Üye
9 HİZMET YILI

byTT' Alıntı:
EnesHDProMC' Alıntı:
olmadı yardım edin bir fark yok

düzgün yaptıgından emin ol! 3 gün wolftü'dan log aldım onca silmeme rahmen düzelmedi bu cevap  kesin çözümdür.

pc ye format attım fakat şimdide hile ile girince xincode acılmıyor ona bir care bulurmusun ?

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI

Ayın Üyesi,mesaj atarak olunuyor :D,Adamın Yorum Sayısı +1000 yani bisey diyemeyiz 2 tagı var helal olsun.Bu Arada Deniyorum İşe Yararsa 2 Rep Pozitif

Sağ Altta DOLAN Xigncode mi ?

EnesHDProMC' Alıntı:
byTT' Alıntı:

pc ye format attım fakat şimdide hile ile girince xincode acılmıyor ona bir care bulurmusun ?

SSağ Altta Dolan XignCode Mi Bro ?

Üye
9 HİZMET YILI

Can0606' Alıntı:
Ayın Üyesi,mesaj atarak olunuyor :D,Adamın Yorum Sayısı +1000 yani bisey diyemeyiz 2 tagı var helal olsun.Bu Arada Deniyorum İşe Yararsa 2 Rep Pozitif

EnesHDProMC' Alıntı:

evet xincode cıkmıyor hile ile girince dolayısıyla wolf ta acılmıyor ama hilesiz girince hiç bir sorunum yok

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI

EnesHDProMC' Alıntı:
Can0606' Alıntı:

evet xincode cıkmıyor hile ile girince dolayısıyla wolf ta acılmıyor ama hilesiz girince hiç bir sorunum yok

Ne Yap Biliyomusun Bilgisayarım>C>Joygame>WolfteamTS>Xigncode>Bi Bak Dosyalar Tammı ::DWolfteamı baştan yükle.

Üye
9 HİZMET YILI

Can0606' Alıntı:
EnesHDProMC' Alıntı:

Ne Yap Biliyomusun Bilgisayarım>C>Joygame>WolfteamTS>Xigncode>Bi Bak Dosyalar Tammı ::DWolfteamı baştan yükle.

wolfteamı sildim yüklüyorum + bide microsoft net framework falan yüklicem belki olur :p

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI

aliby32' Alıntı:
Bytt Kardeşim Bende Böcek Cıkıyor

aliby32 ?? 
Beyler yapamayanlar için söylüyorum bende hem log geliyordu hemde hile açılmıyordu wolfu 4 kere silmeme rahmen! bu yöntemi buldum ne log veriyor nede oyundan atıyor. Adımları iyi yapınız

EnesHDProMC' Alıntı:
byTT' Alıntı:

Img klasörünün içerisinde “CShell.dll” ve “Object.lto” adında iki adet dosya olacak; bu iki dosyayı sil. 
 Xigncode3 bi aralar bendede gelmiyordu iki dosyayı sildim geldi sendede olabilir dene

Üye
9 HİZMET YILI

byTT' Alıntı:
aliby32' Alıntı:
Bytt Kardeşim Bende Böcek Cıkıyor

aliby32 ?? 
Beyler yapamayanlar için söylüyorum bende hem log geliyordu hemde hile açılmıyordu wolfu 4 kere silmeme rahmen! bu yöntemi buldum ne log veriyor nede oyundan atıyor. Adımları iyi yapınız

EnesHDProMC' Alıntı:

Img klasörünün içerisinde “CShell.dll” ve “Object.lto” adında iki adet dosya olacak; bu iki dosyayı sil. 
 Xigncode3 bi aralar bendede gelmiyordu iki dosyayı sildim geldi sendede olabilir dene

Saolun bütün sorunlarım düzeldi sizin sayenizde

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI

EnesHDProMC' Alıntı:
byTT' Alıntı:
aliby32 ?? 

Saolun bütün sorunlarım düzeldi sizin sayenizde

Cshell.dll ve Object i Furkan Abi Silmeyin Dedi Bu Sefer Oyundan Atar Dedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...