ejderavcisi11' Alıntı:Sitede R3KLAM Göremeyenler İçinde Konu Aç.
EnesHDProMC' Alıntı:olmadı yardım edin bir fark yok
byTT' Alıntı:EnesHDProMC' Alıntı:olmadı yardım edin bir fark yok
düzgün yaptıgından emin ol! 3 gün wolftü'dan log aldım onca silmeme rahmen düzelmedi bu cevap kesin çözümdür.
EnesHDProMC' Alıntı:byTT' Alıntı:düzgün yaptıgından emin ol! 3 gün wolftü'dan log aldım onca silmeme rahmen düzelmedi bu cevap kesin çözümdür.
pc ye format attım fakat şimdide hile ile girince xincode acılmıyor ona bir care bulurmusun ?
Can0606' Alıntı:Ayın Üyesi,mesaj atarak olunuyor,Adamın Yorum Sayısı +1000 yani bisey diyemeyiz 2 tagı var helal olsun.Bu Arada Deniyorum İşe Yararsa 2 Rep Pozitif
Sağ Altta DOLAN Xigncode mi ?
EnesHDProMC' Alıntı:pc ye format attım fakat şimdide hile ile girince xincode acılmıyor ona bir care bulurmusun ?
SSağ Altta Dolan XignCode Mi Bro ?
EnesHDProMC' Alıntı:Can0606' Alıntı:Ayın Üyesi,mesaj atarak olunuyor,Adamın Yorum Sayısı +1000 yani bisey diyemeyiz 2 tagı var helal olsun.Bu Arada Deniyorum İşe Yararsa 2 Rep Pozitif
Sağ Altta DOLAN Xigncode mi ?
SSağ Altta Dolan XignCode Mi Bro ?
evet xincode cıkmıyor hile ile girince dolayısıyla wolf ta acılmıyor ama hilesiz girince hiç bir sorunum yok
Can0606' Alıntı:EnesHDProMC' Alıntı:evet xincode cıkmıyor hile ile girince dolayısıyla wolf ta acılmıyor ama hilesiz girince hiç bir sorunum yok
Ne Yap Biliyomusun Bilgisayarım>C>Joygame>WolfteamTS>Xigncode>Bi Bak Dosyalar Tammı :Wolfteamı baştan yükle.
aliby32' Alıntı:Bytt Kardeşim Bende Böcek Cıkıyor
EnesHDProMC' Alıntı:byTT' Alıntı:düzgün yaptıgından emin ol! 3 gün wolftü'dan log aldım onca silmeme rahmen düzelmedi bu cevap kesin çözümdür.
pc ye format attım fakat şimdide hile ile girince xincode acılmıyor ona bir care bulurmusun ?
byTT' Alıntı:aliby32' Alıntı:Bytt Kardeşim Bende Böcek Cıkıyor
aliby32 ??
Beyler yapamayanlar için söylüyorum bende hem log geliyordu hemde hile açılmıyordu wolfu 4 kere silmeme rahmen! bu yöntemi buldum ne log veriyor nede oyundan atıyor. Adımları iyi yapınız
EnesHDProMC' Alıntı:pc ye format attım fakat şimdide hile ile girince xincode acılmıyor ona bir care bulurmusun ?
Img klasörünün içerisinde “CShell.dll” ve “Object.lto” adında iki adet dosya olacak; bu iki dosyayı sil.
Xigncode3 bi aralar bendede gelmiyordu iki dosyayı sildim geldi sendede olabilir dene
EnesHDProMC' Alıntı:byTT' Alıntı:aliby32 ??
Beyler yapamayanlar için söylüyorum bende hem log geliyordu hemde hile açılmıyordu wolfu 4 kere silmeme rahmen! bu yöntemi buldum ne log veriyor nede oyundan atıyor. Adımları iyi yapınız
Img klasörünün içerisinde “CShell.dll” ve “Object.lto” adında iki adet dosya olacak; bu iki dosyayı sil.
Xigncode3 bi aralar bendede gelmiyordu iki dosyayı sildim geldi sendede olabilir dene
Saolun bütün sorunlarım düzeldi sizin sayenizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?