Onaylı Üye
Valla onu da izledim. Bak generation war da güzeldir film değildir 3 bölümlük mini dizidir. Film tadında şahsen..Who Am I izleyebilirsiniz tavsiye ederim güzel film pişman olmayacaksınız izlediğinize
Forrest Gump'ı bende geçen sene izledim valla hocam. Eşi benzeri... Var aslında da o konuyu öyle bir ele alıyor ki...Bunlar içinde forrest gump u geç izledim keşke daha önce isteseydim diyorum
Bakıcam teşekkür ederimBak generation war da güzeldir film değildir 3 bölümlük mini dizidir. Film tadında şahse
Önemli değil dostum kesinlikle bak derim Tom Hanks'in yine Er Ryan'ı kurtarmak denilen bir filmi var ona da bak derim. Yeşil yol izlemediysen o da efsanedir zaten.Bakıcam teşekkür ederim
Evet bak onu izleyecektim. Listemde o kadar çok var ki insan neyi izlesem diye düşünüyorLabirent derim çok mükemmel bir film herkese de öneririm
İkisini de izledim mükemmellerdi ikisi de. ben efsaneyim falan da mükemmel bir film hancock diyince aklıma geldigüzel paylaşım olmuş bende lucy ve hancock filmlerini önerebilrim
Ohooo evet. Bende bu sene izledim ilk izleyince insan anlam veremiyor ama sonra tekrar izleyince 3 seriyi birden o kadar anlamlı geliyor ki film. Al pacino ve marlon brando mükemmel oyuncular şahsengodfather serisi
Walking dead pek sevemedim ya daha doğrusu cıvkını çıkardılar bence. Ben 5.sezona kadar izledim o diziyi*Film değil aslında ama dizi var the walking dead keşke daha önce başlasaydım izlemeye
Kesinlikle bakacağım üstad.Kral Arthur Kesin izle kardeşim
Onu başka arkadaşta demiş eyvallahLabirent derim çok mükemmel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?