Keşke daha önce izleseydim dediğiniz bir film var mı ? Ben bunu dediğim 2-3 filmi sizinle paylaşacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
-Leon-
Leon filmi kendine özgü bir senaryoya ve kamera çekim açılarına sahip. Tamam belki tetikçi vb konular vampir gibi emilen konular olabilir sinema da... Fakat leon filmi öyle farklı bir film ki dostlar bu klişeleşmiş konuyu baba figürü gibi olan Leon ve onun kızı gibi olan Mathildayı ele alıyor. İzlemediyseniz izlemenizde fayda var.

-Forrest Gump-
Fiziksel olarak çok iyi işler çıkarabilen fakat zeka geriliği olan bir adamı konu alıyor Tom Hanksin harikalar çıkardığı bir filmdir kendisi izlemenizde fayda var.

-V for vendetta-
Tek kelime ile özetleyeceğim kendisini "devrim" evet... V for vendetta hem sinemaya hem de konusu itibariyle bir devrimdir... Herkes izlemeli dostlar. Unutmayın ki bu fikrin altında bir maske yatar ve fikirlere kurşun işlemez.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Bunlar içinde forrest gump u geç izledim keşke daha önce isteseydim diyorum

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Who Am I izleyebilirsiniz tavsiye ederim güzel film pişman olmayacaksınız izlediğinize

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Who Am I izleyebilirsiniz tavsiye ederim güzel film pişman olmayacaksınız izlediğinize
Valla onu da izledim. Bak generation war da güzeldir film değildir 3 bölümlük mini dizidir. Film tadında şahsen..
Post automatically merged:

Bunlar içinde forrest gump u geç izledim keşke daha önce isteseydim diyorum
Forrest Gump'ı bende geçen sene izledim valla hocam. Eşi benzeri... Var aslında da o konuyu öyle bir ele alıyor ki...

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bu aralar animelere taktım bi dene derim yürüyen ev vs yada boliwood amir khansalman khan filmleri kesin izlemelisin

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Interstellar'ı izleyip bırakmak zorunda kalmıştım keşke bırakmasaydım çok iyi bir filmdi

Signed by CrazueLz
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Fight Club filmini hep ertelerdim. Fakat izlediğimde neler kaçırdığımı farkettiğim o an beni biraz üzdü.

FazLa Bakma Kafa Yapar
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Dabbe izledim onu izledim bidaha filim izlemeye töbe cektim :D

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Film değil aslında ama dizi var the walking dead keşke daha önce başlasaydım izlemeye

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Ohooo evet. Bende bu sene izledim ilk izleyince insan anlam veremiyor ama sonra tekrar izleyince 3 seriyi birden o kadar anlamlı geliyor ki film. Al pacino ve marlon brando mükemmel oyuncular şahsen

Film değil aslında ama dizi var the walking dead keşke daha önce başlasaydım izlemeye
Walking dead pek sevemedim ya daha doğrusu cıvkını çıkardılar bence. Ben 5.sezona kadar izledim o diziyi*

Kral Arthur Kesin izle kardeşim
Kesinlikle bakacağım üstad.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...