Keşke daha önce izleseydim dediğiniz bir film var mı ? Ben bunu dediğim 2-3 filmi sizinle paylaşacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
The Green Mile izlediğim günden beri hayranıyım

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
-Leon-
Leon filmi kendine özgü bir senaryoya ve kamera çekim açılarına sahip. Tamam belki tetikçi vb konular vampir gibi emilen konular olabilir sinema da... Fakat leon filmi öyle farklı bir film ki dostlar bu klişeleşmiş konuyu baba figürü gibi olan Leon ve onun kızı gibi olan Mathildayı ele alıyor. İzlemediyseniz izlemenizde fayda var.

-Forrest Gump-
Fiziksel olarak çok iyi işler çıkarabilen fakat zeka geriliği olan bir adamı konu alıyor Tom Hanksin harikalar çıkardığı bir filmdir kendisi izlemenizde fayda var.

-V for vendetta-
Tek kelime ile özetleyeceğim kendisini "devrim" evet... V for vendetta hem sinemaya hem de konusu itibariyle bir devrimdir... Herkes izlemeli dostlar. Unutmayın ki bu fikrin altında bir maske yatar ve fikirlere kurşun işlemez.
İn Time aslında bilim kurgu tarzı bir film ama hayatın resmen gerçeğini anlatıyor.Çıkarılan ders gayet hepimiz için çok önemli.Zamanın herşeyden degerli oldugunu gösteriyor

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
-Leon-
Leon filmi kendine özgü bir senaryoya ve kamera çekim açılarına sahip. Tamam belki tetikçi vb konular vampir gibi emilen konular olabilir sinema da... Fakat leon filmi öyle farklı bir film ki dostlar bu klişeleşmiş konuyu baba figürü gibi olan Leon ve onun kızı gibi olan Mathildayı ele alıyor. İzlemediyseniz izlemenizde fayda var.

-Forrest Gump-
Fiziksel olarak çok iyi işler çıkarabilen fakat zeka geriliği olan bir adamı konu alıyor Tom Hanksin harikalar çıkardığı bir filmdir kendisi izlemenizde fayda var.

-V for vendetta-
Tek kelime ile özetleyeceğim kendisini "devrim" evet... V for vendetta hem sinemaya hem de konusu itibariyle bir devrimdir... Herkes izlemeli dostlar. Unutmayın ki bu fikrin altında bir maske yatar ve fikirlere kurşun işlemez.
çok banel aralarında lion etkilendim gerisini bir daha izlemem .

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
I have watched forest gump and v for vendetta both good movies but i will watch leon

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
godfather,kapan,diriliş revenant

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
lord of the rings, utanarak söylüyorum geçen yıl izlemiştim

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Kelebek etkisi
Kuzuların sessizliği
Ve geçenlerde netflix e düşen extraction

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Forest Grump is actually one of the best movies I've ever watched.

☾☆GençBirÜlkücü☾☆
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Dediğin Gibi Leonu Keşke Daha Önceden İzleseydim :D Platform da Gerçekten Bu Açıdan İyi Biraz Kafa Karıştırıcı Gibi Gelse Ve İnception Güzel Gayet

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
blue is the warmest clour

Mr Ainsley Harriott
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Tron filmi çok etkileyiciydi

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Netflix bile sıkmıştı bunlar ilaç gibi geliyor listeye aldım bunları❤✅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...