Keşke daha önce izleseydim dediğiniz bir film var mı ? Ben bunu dediğim 2-3 filmi sizinle paylaşacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
-Leon-
Leon filmi kendine özgü bir senaryoya ve kamera çekim açılarına sahip. Tamam belki tetikçi vb konular vampir gibi emilen konular olabilir sinema da... Fakat leon filmi öyle farklı bir film ki dostlar bu klişeleşmiş konuyu baba figürü gibi olan Leon ve onun kızı gibi olan Mathildayı ele alıyor. İzlemediyseniz izlemenizde fayda var.

-Forrest Gump-
Fiziksel olarak çok iyi işler çıkarabilen fakat zeka geriliği olan bir adamı konu alıyor Tom Hanksin harikalar çıkardığı bir filmdir kendisi izlemenizde fayda var.

-V for vendetta-
Tek kelime ile özetleyeceğim kendisini "devrim" evet... V for vendetta hem sinemaya hem de konusu itibariyle bir devrimdir... Herkes izlemeli dostlar. Unutmayın ki bu fikrin altında bir maske yatar ve fikirlere kurşun işlemez.
the road dı benimki

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Yararlı ve güzel bir konu Teşekkürler :)

Rodß
Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
schindler list s keşke daha önce izleseydim dediğim filmlerden

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
The World War Z Kapak fotoğraflarına bakarak film izlerim hep. Onun pek etkili değildi. İzlemedim taki arkadaşım zorla izletene kadar.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Labirent gerçekten çok güzel ya bende tavsiye ederim

Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
V for katılırım diğer 2 filmi de not aldım

Üye
6 HİZMET YILI
Bana sürekli guguk kuşunu izlemediğin için pişman olucaksın diyolar hala izlemiyorum ısrarla :D bakabilirsin arkadaşlarım çok övüyor, jack nicholson oynuyor

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Run Forest Run ile başladı tüm hikaye

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
labirent çok sarmıştı ama 2. filmi daha iyi ön yargı ile izlemiştim sonra eğlenceli olmuştu izlemek

Üye
6 HİZMET YILI
focus super film
Post automatically merged:

yeşil yol süperdi

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
monte kristo kontu
Koku: Bir Katilin Hikayesi

Üye
7 HİZMET YILI
-Leon-
Leon filmi kendine özgü bir senaryoya ve kamera çekim açılarına sahip. Tamam belki tetikçi vb konular vampir gibi emilen konular olabilir sinema da... Fakat leon filmi öyle farklı bir film ki dostlar bu klişeleşmiş konuyu baba figürü gibi olan Leon ve onun kızı gibi olan Mathildayı ele alıyor. İzlemediyseniz izlemenizde fayda var.

-Forrest Gump-
Fiziksel olarak çok iyi işler çıkarabilen fakat zeka geriliği olan bir adamı konu alıyor Tom Hanksin harikalar çıkardığı bir filmdir kendisi izlemenizde fayda var.

-V for vendetta-
Tek kelime ile özetleyeceğim kendisini "devrim" evet... V for vendetta hem sinemaya hem de konusu itibariyle bir devrimdir... Herkes izlemeli dostlar. Unutmayın ki bu fikrin altında bir maske yatar ve fikirlere kurşun işlemez.
bunu heryerde söyleyebilirim la casa de papel. hayatımda izlediğim en iyi film diyebilirm

Üye
6 HİZMET YILI
Hafızam silinsede The Breakfest Club' ı tekrar atnı heyecanla izlesem diyorum bazen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...