key ile satılan ürünlerin keyini kırmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
DNSPY kullanabilirsin youtube'da öğretici videolar var.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Dostum youtube da bu işe ait bir sürü videolar var en çok tercih edileni DNSPY haberin olsun.

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
kardeşim reverse engineering bilgin olması gerekiyor ki bunu soruyorsan bir fikrin yoktur diye tahmin ediyorum öncelikle basit exe dosyalarını nasıl unpackleyeceğini öğrenerek başlayabilirsin en iyi basit başlama yoludur, decompile için .net decompiler .net reactor tavsiye ederim gayet basit çalışma mantığı var. kolay gelsin, iyi forumlar.

edit: bu arada bu olay keyli programları direkt key'i pass geçmen için, sana key vermez diğer arkadaşların dediği gibi dnspy debuggerde kullanabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
valla yapan var diye duydum çok çılgınca geliyor kulağa yapabilen varsa çıksın anlatsın da bilgilenelim :D

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bana da lazım yapabilen varsa anlatırsa harika olur. çekilişlere katılırız fake keylerle

Uzman Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Bu iş fazla bilgi gerektiriyor, ve dikkatli olunması gerekiyor fakat bu kıramayacağın anlamına gelmez internette bunla ilgilenen çoğu kişi var.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Dnspy deniyor ama internette herhangi bir tutorial bulamadım büyük ihtimalle kaldırıyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
basit programlar için belki kolay olabilir ama daha ciddi programlar için ciddi bilgi birikimi gerektirdiğini düşünüyorum. Yani işlevsel bir ***** işlemi yazmak, üretmek her babayiğidin işi değil gibi geliyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...