Eyvallah hocam baya güzel assasin ve razer hoşuma gitti listeme ekledimBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bunlar çok güzel istediğini seçip alabilirsin, Küçük prens kullanıyorum gayet hoş duruyor.
Kardeşim her konuya spam atıp durma.Mükemmelsiniz <3
Kanka bu kadar paraya bir pad almak? Biraz daha para koyarım yeni keyboard alırım daha mantıklı..Bütçeni bilmiyorum ama alabileceğin en kaliteli mouse padlerden
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ekipmanlarını ve bütçeni bilmediğim için piyasanın en kaliteli mouse padlerinden birini attım ekipmanların tam değilse bu kadar para verilmez haklısınKanka bu kadar paraya bir pad almak? Biraz daha para koyarım yeni keyboard alırım daha mantıklı..
Yani kanka bütçem 90 TLEkipmanlarını ve bütçeni bilmediğim için piyasanın en kaliteli mouse padlerinden birini attım ekipmanların tam değilse bu kadar para verilmez haklısın
o zaman yukarıda bir arkadaşın attığı ürünü öneririm buraya linkini bırakıyorumYani kanka bütçem 90 TL
Başka bildiğin var mı peki bundan başka yani?o zaman yukarıda bir arkadaşın attığı ürünü öneririm buraya linkini bırakıyorum
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Mouse değil hocam KEYBOARD PAD arıyorum.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap200 tl altında güzel mouse bulabilirsin
Kanka klavye mouse almıyorum neden bulunmasın ki ?90 tlye iyi bir şey bulamassın ki
Link atarmısın ? Şu 30 TL ye satılan çakma olan değil dmei ?razerın 30 a 70 masuepadi var bende çok memnunum
evet oLink atarmısın ? Şu 30 TL ye satılan çakma olan değil dmei ?
Kanka mesajda yazmistim o cakmanin önerisini yapmayin diye saglik olsn
Bütçemin çok üstünde kanka rgb olmasına gerek yok benim için masamda rgb aydinlatma var zatenBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu olabilri bende var ama zam gelmiş ve ince hesapta cuma gunu indirim olabilr ordan bakabilirsin
Kolay kolay yıpranmayacak güzel baskılı bir keyboard pad lazım sadece ://Bütçemin çok üstünde kanka rgb olmasına gerek yok benim için masamda rgb aydinlatma var zaten![]()
Bütçemin çok üstünde kanka rgb olmasına gerek yok benim için masamda rgb aydinlatma var zaten
Post automatically merged:
Kolay kolay yıpranmayacak güzel baskılı bir keyboard pad lazım sadece ://
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbunada bakabilrsin reis
bak benım arkadasım budnan aldı bende rgbli var rahat kullanımı bundanda kulllandı o
Sağolun kanka ama hepinizin attığı aynıBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbunada bakabilrsin reis
bak benım arkadasım budnan aldı bende rgbli var rahat kullanımı bundanda kulllandı o