Keylog şüpesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
Şüphe duydugunuz pc format atmadan temızleme yontemını gösterecem bu program sıstemdeki olağan dışı çalışan uygulamalara işlemlere son vererek daha temız bır çalışma ortamı sağlıyor.
Program adı combo fix bu programı ındırerek işletim sistemınızı daha verimli ve temız bır hale getirebılırsınız...

indirme adresi:  
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

virüs total= 
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

kullanım =  
not= pc  temız oldugundan işlem kısa surdu sızde gelen cmd ekranı pc sorunlu ıse işlem uzun sürebılır.....

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
resim link bu nasıl konu tam yapmayacaksan yapma kardeşim

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
şimdi daha düzenli olmuş Qas:EWQ

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Zaten Biliyodum Bilmeyenler İçin Yararlı Konu :D Ama Rep Yok Nedeni Bildiğim İçin Bana Temspeaka Gel Sorunlarını Cözümlerini Söle İyi Forumlar

Üye
10 HİZMET YILI
TestaMent' Alıntı:
Zaten Biliyodum Bilmeyenler İçin Yararlı Konu :D Ama Rep Yok Nedeni Bildiğim İçin Bana Temspeaka Gel Sorunlarını Cözümlerini Söle İyi Forumlar

İlerleyen zamanda bilmediğin bir konu hakkında faydalı bır paylaşımda bulunursam rep verirsin  :)

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
ilksefa' Alıntı:
TestaMent' Alıntı:

İlerleyen zamanda bilmediğin bir konu hakkında faydalı bır paylaşımda bulunursam rep verirsin  :)

zaten Bende Bunu Sölemeye Calışıyodum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...