Keylogger Nedir ? Ne Degildir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
•Eskiler Tanır•
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Keylogger ;  
bilgisayarın klavyesinde basılan her bir tuşu kaydederek daha sonradan görüntülenmesine yardımcı olan yazılımlar ve donanımlardır. Çoğunlukla günümüzde yazılımsal olarak kullanılan Keylogger’ları biliyor olsak da tıpkı yazılımlar gibi 
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
 olarak işlev gören Keylogger’ları da bulabilmek mümkündür.

Bir keylogger’ın bilgisayar üzerindeki amacı aynı olsa dahi işlevi her zaman aynı olmayabilir. Tüm Keylogger’ların ana amacı o bilgisayarda basılan her bir tuşun kaydını tutmaktır fakat bazı keylogger yazılımlar bu kayıt dosyalarını bilgisayar içerisindeki dizine kaydederken bazı yazılımlar  bu kayıt dosyalarını uzak bir sunucuya kayıt edebilir veya 
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
 olarak belirlenen hedef adrese postalayabilir.

Keylogger’lar çoğunlukla casusluk amacıyla kullanılan yazılımlardır. Bir Keylogger fotoğraf veya yazılımın içerisine yerleştirilebilir yada Keylogger’a yazılımmış süsü verilebilir. Keylogger yazılımlar bilgisayardaki her bir tuş hareketini kayıt ettiği için kullanıcıların yazmış olduğu kullanıcı adları veya şifreleri de kolaylıkla kayıt altına alarak kötü niyetli kişilerin eline geçmesine neden olabilir.Her Buldugunuz Seyi Yuklemeyin Önce Virustotaldan Taratın Eger Guvenliyse O Zaman İndirin ! 

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
aynen zarar artır kali linux diyorum
resim değiştir diyor
masaüstü boş.
dosya aktarmak
dosya silecek
site engelleme
vb.
inanılmıyor virüstotal dosya yükle hiç virüs yok exe açıldı virüs açık diyorum. :S

Süper Üye
10 HİZMET YILI
Kopyala Yapıştır Yapmasaydın İyiydi Neyse Kolay Gelsin :)

Süper Üye
10 HİZMET YILI
ByHakikiDost' Alıntı:
mauro11' Alıntı:
dostum yanlız kural ihlali ::) >Kopyala ve yapıştır yapılan mesajlar otomatik olarak banlanmaktadır.

yapıştır değil bende ingilizce bilmiyordu niye banlandım.
https://www.facebook.com/MegaInjectorHack
facesi türkçe metin bakım mısın.
5 dk link kaldıracaktır.

hmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...