Keylogger yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar birkaç riskli program indirmiştim 1 2 gün önce (zulu hack) gibi şimdi bilgisayarım kendi kendine reklamlar açmaya başladı keylogger felan olabilir diye format attım flasha win10 pro attım sonra flashtan pcye win10 yükledim ancak herşeyi formatlamamis d diskini formatlamaz normal ama c diskinde lol yüklüydü o felan hep duruyor fomattan sonra pc çok yavaşladı lolde 5 fps alıyorum pc GTX 1050ti takılı yeni nesil i7 intelin işlemci 5000 tl ye aldım pc yi yani o FPS alması imkansiz zate önceden de oynuyordum anliyacaginiz pc çok yavaşladı bir çözüm bulmama yardim edin

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Ilk olarak combofix indirip bilgisayari tara 3 4 dk surer en fazla sonra Kaspersky antivirüs yükle sorun çözülür eger çozülmezse tekrar format atip diskleri biçimlendir

Üye
7 HİZMET YILI
Format atarken diskleri biçimlendir de büyük ihtimal temizlenir

AntiVirüs programı olarak malwarebytesi öneriyorum

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Windows Defender ile sağlam bir tarama yap. Ardından malwarebytes anti malware premium dneeme sürümünü indirip tam tarama yap. Sonrasında adwcleaner indirip bir temizlik yaptır. Her şeyden sonra görev yöneticisinden başlangıç itemlerine bak. Sonra internetten regeditten nasıl baklıacağını öğren ve onun hem local machine hem de local user dan aynı yerlere girerek startup itemlerini kontrol ettir. Sonrasında temizsin ho.

Ultra Üye
10 HİZMET YILI
Windows Defender ile sağlam bir tarama yap. Ardından malwarebytes anti malware premium dneeme sürümünü indirip tam tarama yap. Sonrasında adwcleaner indirip bir temizlik yaptır. Her şeyden sonra görev yöneticisinden başlangıç itemlerine bak. Sonra internetten regeditten nasıl baklıacağını öğren ve onun hem local machine hem de local user dan aynı yerlere girerek startup itemlerini kontrol ettir. Sonrasında temizsin ho.
Bunları yap zaten düzelir pcin :)

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Windows 10 un kurtarma bölümündeki sifirlamayı deniyorum şuan o olmazsa dediklerinizi yapicamda format atinca düzelmiyor pc aşırı yavaşladı zaten benim bildiğim format tertemiz eder ben flashtan atıyorum yüklediğim oyunlar felan hep duruyor format bunlari bile silmiyor

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Windows 10 un kurtarma bölümündeki sifirlamayı deniyorum şuan o olmazsa dediklerinizi yapicamda format atinca düzelmiyor pc aşırı yavaşladı zaten benim bildiğim format tertemiz eder ben flashtan atıyorum yüklediğim oyunlar felan hep duruyor format bunlari bile silmiyor
format pc açık iken atılmaz yani masaüstünden atamazsın pc kapatıp dvd veya usb ile başlatman gerek daha sonra dosyaların silinir !

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Formatı attıktan sonra aygıt yöneticisine girip sürücü kontrolü yaptim diğer aygıtlar sekmesi altında bilinmeyen aygit felan vardi tek tek hepsini guncelledim hersey duzeldi acaba yavaşlamasındaki sebep bu olabilir mi

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
format pc açık iken atılmaz yani masaüstünden atamazsın pc kapatıp dvd veya usb ile başlatman gerek daha sonra dosyaların silinir !

Windows 10 kullanmadın hiç sanırım ? format flash diskim yoktu ve sıfırlama özelliğini kullanarak attım, çok uzun sürsede yinede formatla aynı işlevi görüyor ve mevcut sürümünün aynısını yüklüyor yani orjinal w 10 varsa format birbaşkasını yüklersen sıfırlama orjinalini yükler.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Windows 10 kullanmadın hiç sanırım ? format flash diskim yoktu ve sıfırlama özelliğini kullanarak attım, çok uzun sürsede yinede formatla aynı işlevi görüyor ve mevcut sürümünün aynısını yüklüyor yani orjinal w 10 varsa format birbaşkasını yüklersen sıfırlama orjinalini yükler.
windows 10 kullanırım daima ben sadece önceden dvd ile format atıyorudm şimdi usb ile atmaya başladım ve şunu farkettim usbden attığım format tamamlanınca bazı sürücüler güncel olmuyor mesela örneğin ekran kartı sürücüm GTX 1050Ti güncel değildi onları elim ile manuel olarak tekrardan güncelledim yaklaşık 10 tane felan sürücü güncelledim ve sorunu hallettim şuna pc hızlandı ve denemede yaptım lol yükledim 300 fps alıyorum eskisi gibi oldu bir sıkıntı yok şuanlık konuya ilgi gösteren herkese teşekkür ederim Allah razı olsun... <3

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
windows 10 kullanırım daima ben sadece önceden dvd ile format atıyorudm şimdi usb ile atmaya başladım ve şunu farkettim usbden attığım format tamamlanınca bazı sürücüler güncel olmuyor mesela örneğin ekran kartı sürücüm GTX 1050Ti güncel değildi onları elim ile manuel olarak tekrardan güncelledim yaklaşık 10 tane felan sürücü güncelledim ve sorunu hallettim şuna pc hızlandı ve denemede yaptım lol yükledim 300 fps alıyorum eskisi gibi oldu bir sıkıntı yok şuanlık konuya ilgi gösteren herkese teşekkür ederim Allah razı olsun... <3

Bu mesajı sana yazmadım...

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
kullandığım sürüm win10 olsa deneyebilirdim fakat win7 idi win 10 u o şekilde kurdum yinede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...