KeyLogger

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hile kullanmıyorum :*
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Merhaba bilgiseyarımda keylog tarzı virüs varmış gibi geliyor ben tabi bu tarz işlerden anladığım için 1 tanesini bulup sildim fakat + olarakta malware kullandım başka önerebileceiğiniz bir virüs ,keylog vs. kötü amaçlı bir yazılımı nasıl bulabilirm ( hiç bilmiyen arkadaşlar için söyliyeyim dosya silinse bile bazen keylog yazılımları açık kalıyor yapmanız gereken görev yöneticisine girip arka planda çalışanlara bakmak = NotePad tarzı bişey açık ise hemen sağ tıklayıp dosya konumuna git deyin ve eğer user içinde açıksa o bir kötü amaçlı yazılımdır!! ) kendi bildiklerimde bunlar

ϟ 塔哈
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kaspersky kullaniyorum acikcasi cok memnunum sana tavsiye ederim gitti gidiyordan 20-35 tl ye 1 yillik bulabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Avg nin paralı versiyonunu kullanıyorum ama format at bence öneririm

Üye
5 HİZMET YILI
Tek seçenek bence bilgisayarı sıfırlamak, bunu yakında yapmam gerekecek.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
ben kaspersky kullanıom kafam rahat kaspersky free kullan sınırsız resmen bildiğin illa para ödemene gerek yok sıralama 1. gibi koruyor pcyi çok kafam rahat örnek mesela indirirken bişeyi ne bileyim web siteyi bile güvenli mi değil mi yanında işaret oluyo

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Advanced task manager to check the process, see if there are any suspicious processes, if not, use icesword to check your hidden process, or it may be Trojan Horse online insertion technology, at this time, you need to uninstall the DLL file. Finally, open the system32 directory of the system to find the related XX.dll and XX.exe The two files are deleted.
Then restart the system and check the process, boot item and system directory of the system. You can use system repair engineer (SREng) to check the boot items, etc. Another gadget called Unlocker can unlock the process and then delete the file manually. That's it

WARZ OYNAYANLAR BILIR ZONSONFIRE
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Anti virüs programları bir yere kadar en iyisi format atmak

Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
keylogger keyleri log eder adı üstünde
log ettiğinde her günün sonunda (bu değişebilirde) yapımcısının ftp adresine yada mailine logları gönderir

WireShark gibi uygulamalarla hangi uygulamanın nereye bağlanıp nereye bilgi gönderdiğini öğrenebilirsiniz

bu arada eğer uygulama sistem dosyalarındaysa ve Microsoft Tarafından bir dijital imza damgalanmamışsa büyük ihtimal keylogger'dır

bir alternatif çözümde görev yöneticisidir

bu arada bazı virüsler kendini svchost'a injecte ederlerki silinseler veya kapansalar bile açılabilirler

iyi forumlar

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
comodo kullanın iyi oluyor

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hocam Mcafee veya BitDefender kullanabilirsin ,
veya temiz çözüm olarak FORMAT

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Mbam ile görev yöneticisinden en çok cpu kullanan dosyanın konumuna git sonra Mbam ile tarat geçici çözüm

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Reis en iyisi sen buna youtubeden bak şimdi önersem virüsü temizler temizlemez sıkıntı olur

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bence temiz bi format iyi olur

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Virüs programları keylogları temizliyor ancak bazen işe yaramıyor sanırım internette öyle bir yazı görmüştüm.

Hatasız kul olmaz
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Knk antivrüs progomı kullan bitane eğer kalkmaza format atmanı tercih ederim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...