Kha zix için tavsiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Kha için gerçek hasarlı tek atan bir build var mı özellikle aram için , aram da kha oynamayı çok seviyorum ama bir türlü doğru build'i bulamadım.

The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Draktharr, Ionian Boots, Manamune, The Collector, Serylda's Grudge, Maw of Malmortius

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Gerçek hasar istiyorsan rün olarak İlk Vuruş girmen gerekir. Ama Aram'da pek tavsiye etmem. Aram'da daha çok w ve e fullemeli Serylda, Vahşi Hydra ve Kara Baltalı bir build tavsiye ederim. Q'yu çok kullanabileceğini sanmam.

The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
türkçesini yazsan daha iyi olur knkam eskisi gibi ingilizce ismini yazınca markette çıkmıyor 😫
Özür dilerim Euw'da oynadığım için Türkçelerini bilmiyordum :D Şimdi baktım:
Draktharr'ın Gece Kılıcı, Ionia Çizmeleri, Manaveren, Tahsildar, Serylda'nın Garezi, Malmortius'un Ağzı.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
leblanc gibi genel olarak suikastçıların, yalnızca takım savaşı başladıktan sonra oynadıklarını anlamaları gerekir, siz girersiniz, hedefinizi bulmaya çalışırsınız ve ayrılırsınız.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Draktar + sinsi pençe sonrasında durum eşyaları alabilirsin karşında cc varsa gecenin kıyısı alırsın takımın geride sen çok öndeysen g.a alabilirsin gibi gibi

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
aramda kha oynamak nasıl bir fantezi :D

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Draktharr, Ionian Boots, Manamune, The Collector, Serylda's Grudge, Maw of Malmortius+Pot

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Hala yapan var mı bilmiyorum da elektrik ver + sinsi pençeli full sui itemli Kha. Karşıya 4 ya da 5 kırılgan geldiyse alıp deneyebilirsin, hala tek atar.

Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Drakthar, iona çizmeleri, aksyiom akımı, tahsildar, serylda, son item değişiklik gösterebilir örneğin; kara balta, koruyucu melek, yılan dişi, gecenin kıyısı

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Aramda kha çok eğelenceli bir hal alıyor dar map olduğu için öncelikle ilk ulti geliştirmende W yükseltmelisin verdiği slow gerçekten hatrı sayılır bir miktarda ve item olarak görünmezliğinden dolayı draktar çok op 2. item olarak da muramana hasarda gerçekten çok iş yapıyor ve son olarak verdiği slowdan ve zırh delmeden dolayı serylda'nın garezini öneriyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...