- Yasaklandı
Uzman Üye
0F 84 BF 00 00 00 D8 05 00 8F
ON: 12551439 oFF: 12551183
ö.m kotan dolmuş + yakında zaten directx3d yani d3d proje paylascamAwardHack' Alıntı:Başarılı Abi bi c++ projesi paylaşırmısın veya ö.mden atarmısın tekin abi lütfen ihtiyacım var azda olsa tanırsın benii Paylaşırsan veya ö.mden atarsan sevinirim tekin abi:*
AwardHack' Alıntı:Başarılı Abi bi c++ projesi paylaşırmısın veya ö.mden atarmısın tekin abi lütfen ihtiyacım var azda olsa tanırsın benii Paylaşırsan veya ö.mden atarsan sevinirim tekin abi:*
Tekin abi facen Varsa burdan atabilirsin tabi istersen : https://www.facebook.com/alper.yigit.3551380ExMarleyJR' Alıntı:ö.m kotan dolmuş + yakında zaten directx3d yani d3d proje paylascamAwardHack' Alıntı:Başarılı Abi bi c++ projesi paylaşırmısın veya ö.mden atarmısın tekin abi lütfen ihtiyacım var azda olsa tanırsın benii Paylaşırsan veya ö.mden atarsan sevinirim tekin abi:*
ExMarleyJR' Alıntı:ö.m kotan dolmuş + yakında zaten directx3d yani d3d proje paylascamAwardHack' Alıntı:Başarılı Abi bi c++ projesi paylaşırmısın veya ö.mden atarmısın tekin abi lütfen ihtiyacım var azda olsa tanırsın benii Paylaşırsan veya ö.mden atarsan sevinirim tekin abi:*
GQQGLEE' Alıntı:AwardHack' Alıntı:Başarılı Abi bi c++ projesi paylaşırmısın veya ö.mden atarmısın tekin abi lütfen ihtiyacım var azda olsa tanırsın benii Paylaşırsan veya ö.mden atarsan sevinirim tekin abi:*
auhahuahahuahahuahu adam nasıl dileneceğini bilememiş az yavaş ol![]()
GQQGLEE' Alıntı:ExMarleyJR' Alıntı:ö.m kotan dolmuş + yakında zaten directx3d yani d3d proje paylascam
paylaş ama zor olanlardan :d
AwardHack' Alıntı:Google Tekin abiyi zaten tanıyodum dilendiğim felan yok istedim çünkü c++ paşlicam
GQQGLEE' Alıntı:AwardHack' Alıntı:Google Tekin abiyi zaten tanıyodum dilendiğim felan yok istedim çünkü c++ paşlicam
paşlama başla bence birde tdkdan eğitim al
direkt d3d olmaz checkboxlu önce yavaş yavaş
o baseleri oyuna ayarlamak seni herşeyden yorar daha bilmiyorsan c++ yı :d
ExMarleyJR' Alıntı:GQQGLEE' Alıntı:paşlama başla bence birde tdkdan eğitim al
olm çocukla uğraşmasanayenilerin önünü açalım az
![]()
ExMarleyJR' Alıntı:GQQGLEE' Alıntı:paşlama başla bence birde tdkdan eğitim al
olm çocukla uğraşmasanayenilerin önünü açalım az
![]()
exBrowser' Alıntı:ExMarleyJR' Alıntı:olm çocukla uğraşmasanayenilerin önünü açalım az
![]()
yenilerin önünümü açalım şükrü
exBrowser' Alıntı:ExMarleyJR' Alıntı:olm çocukla uğraşmasanayenilerin önünü açalım az
![]()
yenilerin önünümü açalım şükrü
ExMarleyJR' Alıntı:exBrowser' Alıntı:yenilerin önünümü açalım şükrü
neyi ima ediyosunki şimdi ben yeni miyim ?