ilk yazan sensin sabaha 30 tane mesaj olur :QEQTek kelimeyle berbat ceza olmasa sonunu getirmeyecektim
durumuma da yazdım hatta ;
Fight Kulüp(wtf) çıktı. Fero , ceza , ezhel ve killa hakan ın birlikte yaptıkları proje.
Hayatımda bu kadar kafa yoran bir beati en son katliam 3 de görmüştüm sanırım
Nakarat zaten Allah a emanet gluk gluk ne olum killa hakan telefona alışmaya çalışan dedeler gibi skirt e falan alışmaya çalışıyor sanırım. Keşke nakaratı ezhel ya da cezaya verselermiş.
Killa hakan ın verse ü beklediğim gibi çöptü. (durumda karakter sınırı dolduğu için buraya kadar yazabildim bundan sonrası durumumda yok) killa hakan ile beatin uyumsuzluğunu söylememe gerek yok sanırım
ezheli de beğenmedim fero bile daha hoş geldi kulağıma. ortalama olsaydı bari ama gerçekten berbat. Kimse bana bu parçayı savunmasın cezayı gerçekten severim ama bu beat e söz yazmayı nasıl kabul etti anlamıyorum umarım sağlam parçalar yaparak unutturur bu faciayı.
Rap konusunun kokusunu alırım .)ilk yazan sensin sabaha 30 tane mesaj olur :QEQ
sana katılıyom pook gibi bir sey yapmıslar ins bidaha yapmazlar
Yorumları da kapatırlar. Parçayı en yakın zamanda silerler umarım. Gerçi netd ye falan yüklenmiş parça. bari killa hakan ın verse ü ve nakaratı kaldırıp tekrar yayınlasalarLike/Dislike kapatmışlar :/