Kim Milyoner Olmak İster?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ATV'nin meşhur uyarlama programı ''Kim Milyoner Olmak İster'' Uzun yıllardan beri Türk televizyonlarının en çok izlenen ve sevilen yarışma programlarından bir tanesi. Türk izleyicisinin ''Ya beni çağırmazlar kesin milyonlarca başvuru vardır'' diyerek başvurmayı denemediği bu programı izleyici olarak evden takip edip mütemadiyen kendi genel kültürünü test etmek suretiyle soruları bilmeye çalışmasına hepimiz kendimizden aşinayızdır. Ben şahsen sadece program üzerinden değil internette, geneli dandik sorularla hazırlanmış olan flash player destekli oyunlarından da oynayarak zevk almaya ve yalan yanlış bilgilenmeye çalışıyorum. Sevgili dostlar hiç sanmıyorum ama aranızda evde programı izlerken yarışmacı ile birlikte veya ondan önce tüm sorulara cevap verip büyük meblağları gören oldu mu? Veya tek seferde oyundaki tüm soruları bilebiliyor musunuz? Hatta genel olarak bu programı ve formatı seviyor musunuz? İyi forumlar.

Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Ben soruların kimin hazırladığını çok merak ediyorum. Sonuçta Türkiye'de şike olmazsa olmaz.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Evet seviyorum hatta kendim 200K ya kadar falan gelmiştim

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
güzel ya seviyom ben bazen yeni şeylerde öğreniyo insan bide izleyerek bilebiliyozda şimdi ordaki streste var malum ben uni mezunuyum falan diyip basit soruları bilemeyenlerde oluyo

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
yarışmacıları neye göre seçiyorlar henüz anlamış değilim.

finalde kendisi kaybetmiş
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Eskiden sarıyordu şimdi varmıyor

Uzman Üye
4 HİZMET YILI
her izlediğimde son 2 soruya kadar geliyorum nadiren de olsa güzel sorular geliyor ama sana katılıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Son 2 ve son 3 soruya kadar geldiğim oldu. 1 milyonu daha göremedik.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
yani izlediğimiz zaman ailecek soruları çözüyoruz ve gayet genel kültür istiyo çok kapsamlı bir program bence

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Programı gerçekten seviyorum ve her zaman bir yarışmacı olmak hayalimdi. Bazı yarışmacıların ne kadar bilgi sahibi olduklarını ve kazanabilecekleri para miktarını görmek inanılmaz.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Arada bir kaliteli oyuncular çıkıyor onlar da zaten Youtube a düşüyor. Oradan daha sonra izlemek daha mantıklı.
Öylesine gelenleri izleyerek vakit kaybetmeye değmez.

uselessness
Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
herkes olmak ister kardesim
Post automatically merged:

herkes olmak ister kardesim

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
aslinda cok iddali degilim ama bi 1 milyonluk soru acildiginda bildigim yerden gelmisti ama daha onceki sorularda elenirdim muhtemelen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...