Üye
knk bilmiyorum yabancılar diyor crackciler kırıyor fakat oyun şirketleri para vererek susturuyorlar diye kodla pek alakası yok gibiknk oyunun kodu sizdiysa tabikide kirarlar oyunu
knk benimde oyunu highda oynuyacak derece bi sistemim var fakat seninde dediğin gibi kimse bir oyun 500 tl vermez konsol oyuncuları zaten yavaştan pc'ye geçiş yapıyorlar fakat ülkemizde doların bu kadar artmış olması bizim bütün oyun dünyasını bozuyorAdamın Sistemi Var Ama 500 TL Oyuna Vermek İstemiyor İndirebilir Şahsen Bende Tek Bir Oyuna 500 TL Vermem İndirmekte Herkes Haklı Ama Makul Fiyat Olsa Herkes Orijinal Oynar
aklıma eastergamesin 700 tl oyunlara verdiği tepki geldimalum tr de oyun fiyatları uçuyor şahsen satın almam ben 300 liraya oyun
ucuz fiyatlarda olsa ve türkçe dil desteği olsa neden kimse almak istemesin kigünümüz türkiyesinde 1 oyun nereden baksan 550 650 tl ıyı craklenmesı
knk bize göre 800 tl işte yabancıya pek dokunan bir şey olmuyorbir oyna 800tl hayatta vermem sen düşün
Aynen dostum bir oyun fiyatı 500 tl diyelim ama sen kalkıpta bu oyuna gidip bu parayı vermek istemezsin oyun kırıldıgında bu oyunun fiyatı 10 tl olduğunu farz edelim sen daha fazla oyun almak istiyorsun mesela 500 tl bir oyuna vermek yerine bu parayla hdd yada ssd ye fuul oyun çektirebiliyorsun kırık oyunun avantajı bu az maliyetle çok oyun demek oluyor ne kadar orjinalci olsakta bu yöne doğru gidiyoruz bizde malum oyun piyasasıda belliAdamın Sistemi Var Ama 500 TL Oyuna Vermek İstemiyor İndirebilir Şahsen Bende Tek Bir Oyuna 500 TL Vermem İndirmekte Herkes Haklı Ama Makul Fiyat Olsa Herkes Orijinal Oynar
belki yakında öyle birşey olursa ülkemizde zaten büyük bir çoğunluk korsan oynamazamazon prime gibi ülke şartlarına göre fiyatlandırma olsaydı ben şahsen ***** oynamayı tercih etmezdim
Sayın yetkililer biraz bu işler nasıl düzelir diye çaba etseler birşey olur ama sanmıyorumHerkesin alabileceği standart bir fiyat belirseler kimse bunlarla uğraşmaz.
Ama bir oyuna 500 lira ve üstü bir para vermek gerçekten içler acısı haliyle alternatiflere yöneliyor insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?