Kırılan Oyunlar hakkında düşünceleriniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Crysis Remastered , Marvel's Avengers , Mortal Kombat 11 ,Death Stranding , EFootball PES 2021
Geçtiğimiz günlerde kırılamayan oyun olarak anılan Red Dead Redemption 2 de EMPRESS tarafından kırıldı.
Oyuncular sırada FİFA 20,Fifa 21,NFL 21 gibi oyunlarda kırılır diyor siz ne düşünüyorsunuz ?

0sh6bdsmv.jpg

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Adamın Sistemi Var Ama 500 TL Oyuna Vermek İstemiyor İndirebilir Şahsen Bende Tek Bir Oyuna 500 TL Vermem İndirmekte Herkes Haklı Ama Makul Fiyat Olsa Herkes Orijinal Oynar

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
knk oyunun kodu sizdiysa tabikide kirarlar oyunu
knk bilmiyorum yabancılar diyor crackciler kırıyor fakat oyun şirketleri para vererek susturuyorlar diye kodla pek alakası yok gibi
Adamın Sistemi Var Ama 500 TL Oyuna Vermek İstemiyor İndirebilir Şahsen Bende Tek Bir Oyuna 500 TL Vermem İndirmekte Herkes Haklı Ama Makul Fiyat Olsa Herkes Orijinal Oynar
knk benimde oyunu highda oynuyacak derece bi sistemim var fakat seninde dediğin gibi kimse bir oyun 500 tl vermez konsol oyuncuları zaten yavaştan pc'ye geçiş yapıyorlar fakat ülkemizde doların bu kadar artmış olması bizim bütün oyun dünyasını bozuyor

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
günümüz türkiyesinde 1 oyun nereden baksan 550 650 tl ıyı craklenmesı

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
amazon prime gibi ülke şartlarına göre fiyatlandırma olsaydı ben şahsen ***** oynamayı tercih etmezdim

Üye
5 HİZMET YILI
fiyatlar cok yüksek kimse o paraya kıyıpta oyunlar almaz hacı gerciği alan zenginler vardır

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Aynen dostum bir oyun fiyatı 500 tl diyelim ama sen kalkıpta bu oyuna gidip bu parayı vermek istemezsin oyun kırıldıgında bu oyunun fiyatı 10 tl olduğunu farz edelim sen daha fazla oyun almak istiyorsun mesela 500 tl bir oyuna vermek yerine bu parayla hdd yada ssd ye fuul oyun çektirebiliyorsun kırık oyunun avantajı bu az maliyetle çok oyun demek oluyor ne kadar orjinalci olsakta bu yöne doğru gidiyoruz bizde malum oyun piyasasıda belli

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Cracklenmesi bizim için iyi bir durum şahsen ama yapımcılar için değil.

Üye
5 HİZMET YILI
Would love ot have cracked games, but makes sense why you cant play online

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Oyunlar uygun fiyatlı olsa alırım ancak hem 300 tl Rockstara bir oyun içi ödeme yapacağım hemde Türkiyeden dünya para kazanırken az uğraşıp Türkçe dil seçeneği bile eklemeyecek. Ben fiyatı uygun olsa bile Türkçe dil desteği vermeyen oyunun korsanını tercih ediyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Herkesin alabileceği standart bir fiyat belirseler kimse bunlarla uğraşmaz.
Ama bir oyuna 500 lira ve üstü bir para vermek gerçekten içler acısı haliyle alternatiflere yöneliyor insanlar.

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
amazon prime gibi ülke şartlarına göre fiyatlandırma olsaydı ben şahsen ***** oynamayı tercih etmezdim
belki yakında öyle birşey olursa ülkemizde zaten büyük bir çoğunluk korsan oynamaz
Post automatically merged:

Herkesin alabileceği standart bir fiyat belirseler kimse bunlarla uğraşmaz.
Ama bir oyuna 500 lira ve üstü bir para vermek gerçekten içler acısı haliyle alternatiflere yöneliyor insanlar.
Sayın yetkililer biraz bu işler nasıl düzelir diye çaba etseler birşey olur ama sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...