Sinüzit sebepli oluyor, burun iç kısmında mukoza yoğunluğu olunca genelde baş ağrısı yapar mevsimlerin halide belli havalar soğuk, soğuk hava temas edınce mukoza tabakası donuyor katılaşıyor bu sebepten.
Evet maalesef yaşıyorum. Benim bu yıl ilkbahar ve yaz aylarında başım neredeyse hiç ağarmadı bütün mevsim boyu. Kış ayına girdiğimde haftalık olarak baş ağrısı yaşıyorum. Bunun sebebi harbi ne ?
bazen ama benim çok hızlı manüpüle olan bir bağışıklığım var aslında çok güçlü ama gücünü kullanmayı bilmiyor bir hastalık geldiği zaman onu resmen buyur ediyor sendede aynı sorun olabilir.
Mevsim değişimi ve saç bakımıyla alakalı bir durum alerjik veya vücudun alışık olamamasından olabilir. Çok sıcaktasan ılık ortama geç soğuk geliyosa sıcak bi ortama geç. Vücudun reaksiyon göstermesiyle alakalı birşey uzun süre normal mevsim süresinden fazla o mevsimde kalırsan mesela baş ağrısını hissetmezsin vücudun alışır tabi bence
Geçmiş olsun ağrıların bir çok nedeni oluyor ama mevsim geçişlerinde en sık görülen doğal olarak mevsimsel ağrı ama ağrınız uzun süre devam ederse doktora görünmenizi öneririm