En yakın arkadaşınız sizden hoşlansa tepkiniz ne olurdu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar en yakın arkadaşım bana gereğinden çok yakın davranıyor onu kaybetmek istemiyorum. Aramızda bir şeyler olmasını da istemiyorum bunun arkadaşlıık ilişkimize zarar görmeden çözüm yolu var mıdır?

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Şans ayağına gelmiş , açıkcası birkaç gün bu konu üzerine düşünmeni isterim . Olumsuz bir cevapta eskisi gibi devam edeceğini sanmıyorum . Olumlu cevapla bir şeyler yaşamak mantıklı

ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Alttan alttan ilişki istemediğini dile getirebilirsin genel hayatında. İlişki insanı değilmişsin gibi davranıp onu biraz daha bu durumdan uzaklaştırabilirsin.

ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
ama o zaman da arkadaşlıkları biter gibi.
Hayır, o manada bahsetmedim. Şu an zaten arkadaşlar sadece başka kızlarla tanışmak istemediğini belirtecek, hiç bir kızla ilişki içinde olmak istemediğini belirtecek sadece.

zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Şahsen yakın arkadaşımdan hoşlansam bir daha ona arkadaş gibi bakamam. Baksam da ona eskisi gibi davranamam. Çok riskli bi durum bu aslında her şey bi anda normalde dönemiyor hoşlantıdan sonra. Yerinde olsam üstü kapalı şekilde anlatmaya çalışırdım. Duygularının daha ileri gitmemesini hissettirirdim ona.

Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Hayatımda böyle bir hikayem vardı. Erkek arkadaşım var. Arkadaşım bunu biliyordu ama bana aşık oldu. Şok oldum ama ondan sonra (onun inisiyatifiyle) iletişim kurmayı bıraktık. :(

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
en yakın arkadaşım benden hoşlanıyor ve bende bu kıza karşı bişey hissediyorsam kabul ederim en makulu zaten yakın arkadaşla sevgili olmaktır. cunku bırbırınızı cok ıyı tanırsınız X kişiye göre

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Eğer arkadaş olarak seviyorsam onun duygularını kırmadan ilişkime devam ederdim

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Belirsizlikler kişiyi yokoluşa gönderir dostum eğer o kızı önemsiyorsan oturup konuşman ve her şeyi tamamlaman onun için daha iyi olur.

Seçkin Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
böyle durumlarda olaya bir an önce netlik kazandırmanı şiddetle tavsiye ederim aksi takdirde sen onu arkadaş olarak görsen bile o sana karşı olan aşkını
hergeçen gün besleyerek sana açılma raddesine kadar getirebilir işi.

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Arkadaşım bi tane var oda erkek ondan empati kuramadım ama daha çok yüzüne vur kanka dedi falan alttan alttan hissettir oda itiraf edecek cesareti bulamasın

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
en yakın arkadaşından hoşlanmayan var mı ki :))

Herkes Bir Gün Ölecek
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kanka alttan alttan söyle ona şuan ilişki kurmayı hiç düşünmüyorum diye bi konu açıp öyle de ama bianda deme gerisi sana kalmış

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
yani açılırsa malesef reddetmen durumunda çokta eskisi gibi olamazsınız hocam nerden biliyorsun diye sorma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...