Kısa yoldan nasıl para kazanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
yatırım tavsiyesi olmamakla beraber kripto paralar göz atmanı eğitimlere bakmanı tavsiye ederim

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Birkaç ay önce ortalama 90 bin olan btc şu an 332 bin tl. Para parayı çekiyor hakikaten.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kısa yoldan para kazanmak risklidir ve her zaman paranı kaybetme olasılığın vardır eğer riske vardım diyorsan idda borsa kumar bunlardan en yavaşı borsa ama en az riskliside o tüm paranı kaybet olasılığın düşük.

En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Kanka bak Bir program var telefonda BtcTurk diye indir onu benim peder bitcoin ile etheryum üzerinden oynuyor adam 1 günde 800 tl kazandı şahidim yani buna harika deli para kazanırsın

Üye
7 HİZMET YILI
Bionluk sitesi var bi yeteğin varsa logo yapmaktan çeviriye kadar herşey olabilir.
Yerli bi site o yüzden tl olarak para kazanırsın.
fiverr sitesi daha fazla geli elde edersin dolar ve euro üzerinden para akışı olur

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Alım Satım Yapabilirsin Kripto Paralara Bakabilirsin İddia Oynuyabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
büyüyen bir şirkete yatırım yap yada coine yatırım yap

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kripto paralarla uğraşabilirsin eğer pasif gelir düşünüyorsan güneş enerjisi rüzgar enerjisi vb tarzı işlerle de ilgilenebilirsin uzun vadede çok kazandırır

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Legal yoldan kazanmak istiyorsan E Ticarete atıl ben daha yeni yeni başlıyorum para var ama ilk etapta aylık 10 binlira bekleme şuan benim yakın arkadaşlarım var 1 sene önce E Ticarete atıldılar şuan minimum aylık 10 bin getirisi var.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kanka internetten biraz bak çok var ama hepsi riskli

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kanka hemen para beklemiyosan borsa eğer hemen olsun diyosan süper loto falan ama riskli
Post automatically merged:

kanka eğer acelen yoksa borsa ama acelen varsa süper loto falan ama riskli hepsi

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bu soruyu kendime çok sordum fakat tanıdıksız ve kötüyü oynamadan/legal kolay yoldan para asla kazanılamayacağını fark ettim. eğer kolay yoldan para kazanılsaydı herkes o tarafa yönelirdi diye düşünüyorum. neyse istersen git link kısaltma servislerini kullanarak abaza insanlara onları ilgilendiren link gönder. kendine sugar mommy/daddy vs bul, tanışma sitelerine git gaga bulut tarzı milletin paralarını ez. sermaye kazandıktan sonra git 50 tane ekran kartı al kazım yap bam güm ilerle. sürekli ekstra ekran kartı eklemeye çalış sisteme. sıradan bir yayıncı bile 250 lirayı 10000 lira yapabiliyor kripto para ile. fakat krito para işine girmeden önce gözlem yapmalısın, hızlı düşüp yükselenlere güvenmemelisin (dogecoin).

Üye
6 HİZMET YILI
Kolay yoldan para kazanmak yoktur varsada çok risklidir. iddia falan oynayabilirsin ama dediğim gibi riskli iş bi getirisi olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...