Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kısa yoldan para kazanmak risklidir ve her zaman paranı kaybetme olasılığın vardır eğer riske vardım diyorsan idda borsa kumar bunlardan en yavaşı borsa ama en az riskliside o tüm paranı kaybet olasılığın düşük.
Kanka bak Bir program var telefonda BtcTurk diye indir onu benim peder bitcoin ile etheryum üzerinden oynuyor adam 1 günde 800 tl kazandı şahidim yani buna harika deli para kazanırsın
Bionluk sitesi var bi yeteğin varsa logo yapmaktan çeviriye kadar herşey olabilir.
Yerli bi site o yüzden tl olarak para kazanırsın.
fiverr sitesi daha fazla geli elde edersin dolar ve euro üzerinden para akışı olur
kripto paralarla uğraşabilirsin eğer pasif gelir düşünüyorsan güneş enerjisi rüzgar enerjisi vb tarzı işlerle de ilgilenebilirsin uzun vadede çok kazandırır
Legal yoldan kazanmak istiyorsan E Ticarete atıl ben daha yeni yeni başlıyorum para var ama ilk etapta aylık 10 binlira bekleme şuan benim yakın arkadaşlarım var 1 sene önce E Ticarete atıldılar şuan minimum aylık 10 bin getirisi var.
Bu soruyu kendime çok sordum fakat tanıdıksız ve kötüyü oynamadan/legal kolay yoldan para asla kazanılamayacağını fark ettim. eğer kolay yoldan para kazanılsaydı herkes o tarafa yönelirdi diye düşünüyorum. neyse istersen git link kısaltma servislerini kullanarak abaza insanlara onları ilgilendiren link gönder. kendine sugar mommy/daddy vs bul, tanışma sitelerine git gaga bulut tarzı milletin paralarını ez. sermaye kazandıktan sonra git 50 tane ekran kartı al kazım yap bam güm ilerle. sürekli ekstra ekran kartı eklemeye çalış sisteme. sıradan bir yayıncı bile 250 lirayı 10000 lira yapabiliyor kripto para ile. fakat krito para işine girmeden önce gözlem yapmalısın, hızlı düşüp yükselenlere güvenmemelisin (dogecoin).