Kısalttığım linkleri paylaşabileceğim bir platform var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
selam bundan 2 gün önce internetinizi kullanarak dolar ödeyen bir site keşfettim promosyon kodumu paylaştığım zaman gönderdiğim kişiye 5 dolar bana ise katığı paydan %10 veriyor promosyonumun linkini kısaltarak oradan da gelir elde etmek istedim peki bu linki paylaşabileceğim bir platform var mı ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
arkadaslarına soyleyebilirsin yada youtubeye paylasabilrisin

Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
youtube kanalın varsa videoların alına koy

örneğin cs 1.6 nası indirilir videosu yaptın indirme linkine onu koy

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
youtube a video paylaş ve videonun altına link koy zekanla insaları o linke yönlendir bunu yapan çok var oyun hilesi diyor hileye gitmek için linke tıklatıyorlar

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
instagram sayfası aç kız bio ya o linki koy bide telegram grubu aç ordan gelenleri bir grupta topla tekil hit elde edersin.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
knk o çok uzun sürer bildiğin bir telegram grubu var mı link paylaşım üzerine
+18 gruplarda tıklanıyor genellikle bildiğim var ama biz kazanç elde etmeye kalkarsak gruptan atılırız kendimiz kurmassak ekmek kazanamayız

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Telegramda apk oyun paylaşım grubları var. gruplara girip hileli apklar atın. linkleri kısaltın en az 5 6 kişi girer.

VirtualTrouble
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Benim önerim telegram olacaktır mesela telegram kanallarına girin bu kripto para olabilir bununla ilgili haberleri araştırın insanların ilgisini çekecek içerikleri alın ve linki kısaltın ayrıca Yks sınavı grupları oldukça yaygın ve bu gruplardaki temel amaçlardan bir tanesi kitapların soru bankalarının pdflerini ücretsiz paylaşmak sen bu pdf leri bulup linklerini kısaltarak gruplara atabilirsin ki emin ol her link en az 100lerce tıklanır

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Benim önerim telegram olacaktır mesela telegram kanallarına girin bu kripto para olabilir bununla ilgili haberleri araştırın insanların ilgisini çekecek içerikleri alın ve linki kısaltın ayrıca Yks sınavı grupları oldukça yaygın ve bu gruplardaki temel amaçlardan bir tanesi kitapların soru bankalarının pdflerini ücretsiz paylaşmak sen bu pdf leri bulup linklerini kısaltarak gruplara atabilirsin ki emin ol her link en az 100lerce tıklanır
bana bunla ilgili bi telegram kanalı söylermisin bulamadım hiç

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...