selam bundan 2 gün önce internetinizi kullanarak dolar ödeyen bir site keşfettim promosyon kodumu paylaştığım zaman gönderdiğim kişiye 5 dolar bana ise katığı paydan %10 veriyor promosyonumun linkini kısaltarak oradan da gelir elde etmek istedim peki bu linki paylaşabileceğim bir platform var mı ?
youtube a video paylaş ve videonun altına link koy zekanla insaları o linke yönlendir bunu yapan çok var oyun hilesi diyor hileye gitmek için linke tıklatıyorlar
Benim önerim telegram olacaktır mesela telegram kanallarına girin bu kripto para olabilir bununla ilgili haberleri araştırın insanların ilgisini çekecek içerikleri alın ve linki kısaltın ayrıca Yks sınavı grupları oldukça yaygın ve bu gruplardaki temel amaçlardan bir tanesi kitapların soru bankalarının pdflerini ücretsiz paylaşmak sen bu pdf leri bulup linklerini kısaltarak gruplara atabilirsin ki emin ol her link en az 100lerce tıklanır
Benim önerim telegram olacaktır mesela telegram kanallarına girin bu kripto para olabilir bununla ilgili haberleri araştırın insanların ilgisini çekecek içerikleri alın ve linki kısaltın ayrıca Yks sınavı grupları oldukça yaygın ve bu gruplardaki temel amaçlardan bir tanesi kitapların soru bankalarının pdflerini ücretsiz paylaşmak sen bu pdf leri bulup linklerini kısaltarak gruplara atabilirsin ki emin ol her link en az 100lerce tıklanır