7 Haz 2021 #1 rolex4141 R hissizim sadece bu kadar Onaylı Üye Katılım 20 Eyl 2020 Mesajlar 99 Tepki puanı 8 Ödüller 4 5 HİZMET YILI kişisel bilgisayaarınız bi sorunlar karşılaştı biligisayarınız yeniden başlatılıcak hatası alıyorum çözümünü bilen yardın edebilirimi neten baktım fakat bi işe yaramadı sürekli bi şeyle uğraşırken yeniden başlatıp bu hatayı veriyor çözümü varmı?
kişisel bilgisayaarınız bi sorunlar karşılaştı biligisayarınız yeniden başlatılıcak hatası alıyorum çözümünü bilen yardın edebilirimi neten baktım fakat bi işe yaramadı sürekli bi şeyle uğraşırken yeniden başlatıp bu hatayı veriyor çözümü varmı?
7 Haz 2021 #2 BİOS Öğreniyor Hayatı Süper Üye Katılım 26 Mar 2019 Mesajlar 777 Çözümler 3 Tepki puanı 133 Ödüller 8 7 HİZMET YILI formatla geç hiç uğraşma en sağlıklısı Oyla 0 Olumsuz oyla
7 Haz 2021 Konuyu başlatan #3 rolex4141 R hissizim sadece bu kadar Onaylı Üye Katılım 20 Eyl 2020 Mesajlar 99 Tepki puanı 8 Ödüller 4 5 HİZMET YILI BİOS' Alıntı: formatla geç hiç uğraşma en sağlıklısı Genişletmek için tıklayın ... format nasıl atabilirim Oyla 0 Olumsuz oyla
BİOS' Alıntı: formatla geç hiç uğraşma en sağlıklısı Genişletmek için tıklayın ... format nasıl atabilirim
7 Haz 2021 #4 BİOS Öğreniyor Hayatı Süper Üye Katılım 26 Mar 2019 Mesajlar 777 Çözümler 3 Tepki puanı 133 Ödüller 8 7 HİZMET YILI rolex4141' Alıntı: format nasıl atabilirim Genişletmek için tıklayın ... arama kısmına bu cihazı sıfırla yazıp veya flash diske win 10 iso dosyası kurup yapabilirsin ama uğraşmak istemiyorsan 1. yolu dene Oyla 0 Olumsuz oyla
rolex4141' Alıntı: format nasıl atabilirim Genişletmek için tıklayın ... arama kısmına bu cihazı sıfırla yazıp veya flash diske win 10 iso dosyası kurup yapabilirsin ama uğraşmak istemiyorsan 1. yolu dene
7 Haz 2021 Konuyu başlatan #5 rolex4141 R hissizim sadece bu kadar Onaylı Üye Katılım 20 Eyl 2020 Mesajlar 99 Tepki puanı 8 Ödüller 4 5 HİZMET YILI BİOS' Alıntı: arama kısmına bu cihazı sıfırla yazıp veya flash diske win 10 iso dosyası kurup yapabilirsin ama uğraşmak istemiyorsan 1. yolu dene Genişletmek için tıklayın ... son çare denerim Post automatically merged: 7 Haz 2021 BİOS' Alıntı: arama kısmına bu cihazı sıfırla yazıp veya flash diske win 10 iso dosyası kurup yapabilirsin ama uğraşmak istemiyorsan 1. yolu dene Genişletmek için tıklayın ... işe yaramadı sıfırladım ama bi program vardı ekran kartını söküp takıordu onunlar çözmüştüm sanırım Son düzenleme: 7 Haz 2021 Oyla 0 Olumsuz oyla
BİOS' Alıntı: arama kısmına bu cihazı sıfırla yazıp veya flash diske win 10 iso dosyası kurup yapabilirsin ama uğraşmak istemiyorsan 1. yolu dene Genişletmek için tıklayın ... son çare denerim Post automatically merged: 7 Haz 2021 BİOS' Alıntı: arama kısmına bu cihazı sıfırla yazıp veya flash diske win 10 iso dosyası kurup yapabilirsin ama uğraşmak istemiyorsan 1. yolu dene Genişletmek için tıklayın ... işe yaramadı sıfırladım ama bi program vardı ekran kartını söküp takıordu onunlar çözmüştüm sanırım