Bir şeyden bilgi edinmek okuyan insana da bağlı kiminin önüne para dolu çuval ver ben bunu nerede kullanacağım der.kimse kendisine faydası olmayacak birşeyi okuyarak vakit geçirmek istemez okumayı sevmek başka birşey elbette ama yani sorunun uzunluk olduğunu düşünmüyorum ben
Psikologların kitapları gibi bir seri olmayacak ve zaten insanlar korktukları veyahut cesareti olmadıkları için kişisel gelişime ihtiyaç duyar.Vallahi ben kişisel gelişimin öyle kitaplarla felan halledilcek birşey olduğunu düşünmüyorum kendi görüşüm insan sosyalleşerek kendini geliştirir ve bunun için kitap okumaktansa insan tanımalıdır.Günlük hayatta gördüğünüz yaşadığını insanlar ve içinde bulunduğunuz topluma göre şekil aldığınızı farkettiğiniz ve değişime gitmeye kara verdiğiniz anda kişisel gelişiminiz başlamış oluyor.Önemli olan toplum baskısından korkmayıp cürretkar adımlar atabilmektir.
kimse kendisine faydası olmayacak birşeyi okuyarak vakit geçirmek istemez okumayı sevmek başka birşey elbette ama yani sorunun uzunluk olduğunu düşünmüyorum ben
katılıyorumkimse kendisine faydası olmayacak birşeyi okuyarak vakit geçirmek istemez okumayı sevmek başka birşey elbette ama yani sorunun uzunluk olduğunu düşünmüyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?