Kişisel gelişim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Öncelikle hepinize selamlarımı sunuyorum herkese iyi forumlar.

Arkadaşlar bundan önce açtığım "Yaşadığınız hayattan memnun musunuz?" konusuna gelen cevaplarlarla ve kendim de yazı yazmayı seven birisi olduğum için forumda bir kişisel gelişim yazı serisi başlatmayı düşündüm hayatla alakalı bütün konulara değineceğiz her başlıkta farklı bir konuya değineceğim fakat bizim kültürümüzde uzun yazılar çok kişi tarafından okunmuyor görüldüğü anda kaçılabiliyor bile o yüzden ihtiyacınız var mı diye sorma gereği duydum paylaşılsa okuyabilir misiniz çok kişi tarafından uzun yazılar okunmazsa daha kısa özetler geçmeye çalışacağım fakat bu da önemli bir konu özet geçmek istemiyorum neyse cevaplarınızı bekliyorum.

Tekrardan herkese iyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kimse kendisine faydası olmayacak birşeyi okuyarak vakit geçirmek istemez okumayı sevmek başka birşey elbette ama yani sorunun uzunluk olduğunu düşünmüyorum ben

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Okumak isteyen her türlü okur kardeşim yaz sen. Ben okuyacağım :mum:

rot balans ayarı yapılır :D
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
ben en azından karantina sürecinde okuyabileceğimi söyleyebilirim. normal zamanlarda kitaplara bile vakit ayıramıyorum içinde bulunduğum proje, okuldaki ödevler sınavlar falan derken ama karantinada en azından gece yorgun olmadığım için vakit bulabiliyorum. forumda takıldığım için bu tarz şeyler güzel olur açıkcası yaz sen :)

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dert ortağın oluruz kardeşim

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Muhsin reis geldi aklıma
Bizim çocukları kitap okumak sıkar. O yüzden fikri tartışmalarda biraz zayıf kalırlar. Ama kavga var dersen,
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
'dan
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
'a koşa koşa gelirler!

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Vallahi ben kişisel gelişimin öyle kitaplarla felan halledilcek birşey olduğunu düşünmüyorum kendi görüşüm insan sosyalleşerek kendini geliştirir ve bunun için kitap okumaktansa insan tanımalıdır.Günlük hayatta gördüğünüz yaşadığını insanlar ve içinde bulunduğunuz topluma göre şekil aldığınızı farkettiğiniz ve değişime gitmeye kara verdiğiniz anda kişisel gelişiminiz başlamış oluyor.Önemli olan toplum baskısından korkmayıp cürretkar adımlar atabilmektir.

Üye
6 HİZMET YILI
kimse kendisine faydası olmayacak birşeyi okuyarak vakit geçirmek istemez okumayı sevmek başka birşey elbette ama yani sorunun uzunluk olduğunu düşünmüyorum ben
Bir şeyden bilgi edinmek okuyan insana da bağlı kiminin önüne para dolu çuval ver ben bunu nerede kullanacağım der.
Post automatically merged:

Vallahi ben kişisel gelişimin öyle kitaplarla felan halledilcek birşey olduğunu düşünmüyorum kendi görüşüm insan sosyalleşerek kendini geliştirir ve bunun için kitap okumaktansa insan tanımalıdır.Günlük hayatta gördüğünüz yaşadığını insanlar ve içinde bulunduğunuz topluma göre şekil aldığınızı farkettiğiniz ve değişime gitmeye kara verdiğiniz anda kişisel gelişiminiz başlamış oluyor.Önemli olan toplum baskısından korkmayıp cürretkar adımlar atabilmektir.
Psikologların kitapları gibi bir seri olmayacak ve zaten insanlar korktukları veyahut cesareti olmadıkları için kişisel gelişime ihtiyaç duyar.

İmmortal
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Okumak isteyen okur sen yaz biz okuruz

GhosT
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
açıkçası uzun yazıları bende okumam ama 2 resim koy anlarım secelesini :D

Üye
6 HİZMET YILI
Uzun yazman bence daha mantıklı ilgi gösteren doğru tavsiye verir uzun oldugundada ilgi gösteren okur zaten :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...