Kişisel Website tasarımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
öncelikle merhabalar,kendim için "KİŞİSEL"bir web sitesi hazırlamak istiyorum fakat kodlama yeteneğim hiç yok denilecek kadar az,hazır scriptler ile basit bir şekilde site yapıldığını öğrendim.Bu scriptleri kendime göre şekillendirip site oluşturmak istiyorum fakat dediğim gibi kodlama yeteneğim zayıf oldugu icin üstesinden gelemedim.Neler yapmam gerektiğini veya hazır scriptler ile destekte bulursanız sevinirim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
benimde pek bir bilgim yok fakat wix kullanabilirsin guzel siteler oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bir siteyi kopyalayarak üstüne yazabilirsin bunun için html bilmen gerekmiyor

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
İstediğin sitede neler olması gerek ? bilgi ver yardımcı olayım

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Hostinger vardı ama ücretsiz sunucuları yetersiz geldiği için kapatılmıştı. 000WebHost kullanabilirsiniz Hostinger tabanlıdır ancak daha yavaştır Tavsiyem Wix Veya GoDady Olabilir.
Umarım Yardımcı Olurum.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
İstediğin sitede neler olması gerek ? bilgi ver yardımcı olayım
klasik kişisel blog sayfası olmalı.çok detaylı bir şey olmasına gerek yok kısaca.
Post automatically merged:

Hostinger vardı ama ücretsiz sunucuları yetersiz geldiği için kapatılmıştı. 000WebHost kullanabilirsiniz Hostinger tabanlıdır ancak daha yavaştır Tavsiyem Wix Veya GoDady Olabilir.
Umarım Yardımcı Olurum.
teşekkür ederim GoDady'e bakacağım

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Free Php Blog Scripts

baksana

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
klasik kişisel blog sayfası olmalı.çok detaylı bir şey olmasına gerek yok kısaca.
Post automatically merged:

teşekkür ederim GoDady'e bakacağım
Rica Ederim Birde WordPress'e bakabilirsiniz Siteyi Yaptıktan Sonra Ayarladan Açık Kodlarına Bakarak Baştan Başka Bir Siteye Ekleyebilirsiniz.

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba,

Öncelikle amacının tam olarak ne olduğunu belirtmen gerekiyor.
Kişisel web siteni bir servere bağlamak istiyor musun? Domain adresin, Host Serverin olsun istiyor musun yoksa sadece senin görebildiğin bir tasarım mı elde etmek istiyorsun?

Her halükarda ister Wordpress üzerinden ister HTML-CSS üzerinden web tasarım yaparken domain ve hosting alman gerekiyor. Bunları almadan önce eğer ben kodlarla baka baka bir şeyler yapmaya çalışacağım diyorsan da "HTML-CSS Web Site yapımı" gibi YouTube üzerinden aratırsan örnek sitelerin nasıl hazırlandığını ve canlı kodlarını görebilirsin. VisualCode gibi IDE ortamlarında bu kodları hayata geçirerek .html uzantılı bir bağlantı ile bu verileri kontrol edebilirsin.

.com, .org, .net gibi uzantılı domain adresi alacağım, herkes girsin istiyorum diyorsan kendine zaman tanımanı öneririm. Bu tarz işlemler için ücret ödemen ve hosting firmasının sağladığı arayüze hakim olman gerekiyor.

Wordpress üzerinden de çalışma yapabilirsin, internetten araştırarak öğrenebilirsin bu tarz konuları.

Umarım yararı olmuştur,
İyi forumlar :)

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bana kalırsa kendini geliştirebildiğin kadar geliştir ondan sonra hazır script kullan ama birçok düzenini sen yap ama ben bekleyemem diyorsan para ile yaptırabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
html vs css öğren internetten çokta uzun değil zaten css biraz uzun sadece kendi web siteni yapabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Merhaba,

Öncelikle amacının tam olarak ne olduğunu belirtmen gerekiyor.
Kişisel web siteni bir servere bağlamak istiyor musun? Domain adresin, Host Serverin olsun istiyor musun yoksa sadece senin görebildiğin bir tasarım mı elde etmek istiyorsun?

Her halükarda ister Wordpress üzerinden ister HTML-CSS üzerinden web tasarım yaparken domain ve hosting alman gerekiyor. Bunları almadan önce eğer ben kodlarla baka baka bir şeyler yapmaya çalışacağım diyorsan da "HTML-CSS Web Site yapımı" gibi YouTube üzerinden aratırsan örnek sitelerin nasıl hazırlandığını ve canlı kodlarını görebilirsin. VisualCode gibi IDE ortamlarında bu kodları hayata geçirerek .html uzantılı bir bağlantı ile bu verileri kontrol edebilirsin.

.com, .org, .net gibi uzantılı domain adresi alacağım, herkes girsin istiyorum diyorsan kendine zaman tanımanı öneririm. Bu tarz işlemler için ücret ödemen ve hosting firmasının sağladığı arayüze hakim olman gerekiyor.

Wordpress üzerinden de çalışma yapabilirsin, internetten araştırarak öğrenebilirsin bu tarz konuları.

Umarım yararı olmuştur,
İyi forumlar :)
öncelikle teşekkür ederim zaman ayırıp yardımcı oluduğun için,aslında amacım direkt scriptler üzerinden değişiklilik yaparak kendi sitemi oluşturmam ve bu siteyi oluşturduktan sonra kodunu(scriptini)paylaşmak olucaktır,domainlik bir işim oldugunu sanmıyorum.sadece blog sitesi hazırlayıp kodlarına erişebilmem gerekiyor.

average professional lua scripter
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
bir site için UILibrary kullanıp kendin yapabilirsin
eğer bir siteyi çalmak istersen leaklemen gerekir onu bilmiyorum
fakat internette leaked source kodları var direk onun üstüne yazabilirsin

LIWL
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
wix kullanabilirsin guzel bence knka

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
html css ve javascript öğrenmeye çalış internetteki scriptleri incele ve kendini buna göre eğit sürekli başkasından alarak bu işi yapamazsın neticede kendini geliştirmeyi unutma :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...