Kıskançlığım yüzünden kalbim inciniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Öncelikle ilgilenen kardeş gibi tavsiye verenlere çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar canımdan çok sevdiğim bir Edebiyat Öğretmenim birde arkadaşım var.
Arkadaşımla eğlenmeyi, hocamla zaman geçirmeyi seviyordum.
En çok hocamla zaman geçirmek için vakit ayırıyordum.
Okulun tatil olmasına 2 hafta vardı.
Bir gün istemeden bir anlık arkadaşımın telefonuna baktım. En iyi günlerimi geçirdiğim,
Allah’tan onlara uzun ömür vermesini istediğim öğretmenim ve arkadaşımın olan diyaloğu gördüğümde yıkıldım kaldım.
İçime kapandım, okula gitmedim.
Ailemi aradılar neden gelmediğimin sebebini sordular.
En sevdiğim arkadaşım ve hocam boynuzladı benimde kalbim acıyor dedim.
Sınıf öğretmenimiz olayı öğrenince sınıfta ve öğretmenler arasında ufak bir toplantı yapmış.En sevdiğim arkadaşım ile öğretmenimi öğrenip onlara olanları anlatmış. Pazartesi günü okula gittiğimde o 2 si suratıma dahi bakmadılar. Ama ben onlar için canımı bile ortaya koydum.
Karaktersizliklerini işte o an anladım. Sevdiğim insanları paylaşmama duygusunu nasıl yenebilirim fikirler verirseniz sevinirim.

Not: Konuyu nereye açacağımı bilemedim yanlışlık varsa affedin.

Son düzenleme:
Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Kardeşim Olay Tam Nedir Boynuzlama Felan Demişin Baştan Anlatırmısın Yaşın Kaç Eğitim Durumun Sınıfın Nedir Bunlardan Bahset Şu Okuduğumdan Sana Hiç Bir Şekilde Yardım Edemem

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Kardeşim Olay Tam Nedir Boynuzlama Felan Demişin Baştan Anlatırmısın Yaşın Kaç Eğitim Durumun Sınıfın Nedir Bunlardan Bahset Şu Okuduğumdan Sana Hiç Bir Şekilde Yardım Edemem
Hocamla ilişkimiz vardı arkadaşımla tanıştıktan sonra bana karşı ilgisizliği azaldı ve sonuç yazdığım gibi.
Adım Burhan
Lise 3. sınıfım
CNC bölümündeyim
Bu yaşa kadar zorluklarla büyüdüm ve sevdiğim insanları paylaşmamaya çalıştım çünkü hepsi bir zamandan sonra gidiyor.

Son düzenleme:
Efsane Üye
7 HİZMET YILI
@EasyyHax Kardeşim Daha İyi Olmuş Öğretmen Birlikte Olursan Öğretmeni İşten Çıkarırlar Senide Okuldan Uzaklaştırır Yada Atarlar Sicilin Kötü Olur Öğretmen Gene Devam Ettircektir Ama Sen Kötü Olcan Boşver Dert Ettiğin Şeye Bak. Peki Öğretmenle Birlikte Felan Oldunmu Yakınlaşma Oldumu?

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
@EasyyHax Kardeşim Daha İyi Olmuş Öğretmen Birlikte Olursan Öğretmeni İşten Çıkarırlar Senide Okuldan Uzaklaştırır Yada Atarlar Sicilin Kötü Olur Öğretmen Gene Devam Ettircektir Ama Sen Kötü Olcan Boşver Dert Ettiğin Şeye Bak. Peki Öğretmenle Birlikte Felan Oldunmu Yakınlaşma Oldumu?
Cinsellik değil de bir kez öpüşmüştük.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bence bu arkadaş hayal dünyasında yaşıyo bizi de içine çekmeye çalışıyo
Sen hiç düşe kalka büyümediğin için anlayamazsın. Herkesin farklılıklarına saygı göstermek zorundasın.
Benim bu yaşa kadar neler çektiğimi görseydin anlardın. Maddi, manevi, ailevi ve kişisel problemlerim yüzünden gençliğim gitti benim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...