Onaylı Üye
Arkadaşlar selam, malum hile güncelleniyor o sırada hilenin neden açılmadığını ya da açılıp açılmayacağına sormak yerine kendimizi biraz daha gerçek hayata sokmamız gerektiğini düşünüyorum. Açıkçası ben dört gündür bilgisayarın başından kalkmıyordum, full ranked kasıyordum. Biraz bakınca gerçekten abarrttığımı gördüm, size burada bir kaç kitap tavsiyesinde bulunacağım. Bu sayede hem boş vakitlerinizi değerlendireceksiniz, hem de kendinizi gerçekten kişisel anlamda geliştireceksiniz. Üniversiteye geçmeyen ve okuma alışkanlığı olmayan arkadaşlar özellikle bu yoksunluğu ilerde yaşayacaksınız. Geç olmadan bir kitap alın ve okumaya başlayın. Benden söylemesi. İlk tavsiye edeceğim kitap dünyada en iyi distopyalar arasında sayılan Orwell'ın 1984 kitabı. Bu kitabı özellikle öneriyorum. İkinci kitap benim şu an okuduğum Feroz Ahmad'ın Modern Türkiye'nin Oluşumu. Bu kitap ise Osmanlı'dan bu yana Türkiye'nin temel siyasi yapıtaşlarını açıklık getiriyor. Diğer bir kitap Elfin Tataroğlu'nun Bahriye kitabı, Türkiye'nin aydınlanmasına katkıda bulunmaya çalışan bir kadın tarihçinin hayatından kesitlerden bahsediyor. Bugünlük bu 3 kitap yeter. Arada gelip buraya okuduğum ya da okuyacağım kitapların isimlerini yazıp, sizinle paylaşacağım. Herkese iyi ve sağlıklı forumlar dilerim.