Kitap + (Hilenin güncellemesi hakkında)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam, malum hile güncelleniyor o sırada hilenin neden açılmadığını ya da açılıp açılmayacağına sormak yerine kendimizi biraz daha gerçek hayata sokmamız gerektiğini düşünüyorum. Açıkçası ben dört gündür bilgisayarın başından kalkmıyordum, full ranked kasıyordum. Biraz bakınca gerçekten abarrttığımı gördüm, size burada bir kaç kitap tavsiyesinde bulunacağım. Bu sayede hem boş vakitlerinizi değerlendireceksiniz, hem de kendinizi gerçekten kişisel anlamda geliştireceksiniz. Üniversiteye geçmeyen ve okuma alışkanlığı olmayan arkadaşlar özellikle bu yoksunluğu ilerde yaşayacaksınız. Geç olmadan bir kitap alın ve okumaya başlayın. Benden söylemesi. İlk tavsiye edeceğim kitap dünyada en iyi distopyalar arasında sayılan Orwell'ın 1984 kitabı. Bu kitabı özellikle öneriyorum. İkinci kitap benim şu an okuduğum Feroz Ahmad'ın Modern Türkiye'nin Oluşumu. Bu kitap ise Osmanlı'dan bu yana Türkiye'nin temel siyasi yapıtaşlarını açıklık getiriyor. Diğer bir kitap Elfin Tataroğlu'nun Bahriye kitabı, Türkiye'nin aydınlanmasına katkıda bulunmaya çalışan bir kadın tarihçinin hayatından kesitlerden bahsediyor. Bugünlük bu 3 kitap yeter. Arada gelip buraya okuduğum ya da okuyacağım kitapların isimlerini yazıp, sizinle paylaşacağım. Herkese iyi ve sağlıklı forumlar dilerim.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bilgilendirmeler için teşekkürler, en son okuduğum kitap çok hoşuma gitmişti, ilgilenen olabilir diye paylaşmak istiyorum.
Sarah Jio'nun ''Kelebek Adası'' adlı kitabı. Kitaba başlayınca bırakamıyorsunuz, gerçekten senaryosu gayet başarılı.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bilgilendirmeler için teşekkür ederim sanal hayata kendimizi kaptırmamamız gerek

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
" Üniversiteye geçmeyen ve okuma alışkanlığı olmayan arkadaşlar özellikle bu yoksunluğu ilerde yaşayacaksınız " çok doğru bu yıl gördük. ÖSYM'nin sorduğu sorulardan. Geç olmadan kitap okumaya başlayın bence.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Sadece sınavlar açısından değil. Benim gibi sosyal bilimler alanında üniversite okuyan arkadaşlar daha fazla sıkıntısını çekerler. Mesela uluslararası ilişkiler. Bu bölümde bir ton makale, kitap var ya da hukuk. Kalın kalın bir ton kitap var ve baştan sona kadar öğrenmen lazım.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Sadece sınavlar açısından değil. Benim gibi sosyal bilimler alanında üniversite okuyan arkadaşlar daha fazla sıkıntısını çekerler. Mesela uluslararası ilişkiler. Bu bölümde bir ton makale, kitap var ya da hukuk. Kalın kalın bir ton kitap var ve baştan sona kadar öğrenmen lazım.

En basit örneği sınav :) Kitap okumanın faydalarını saymaya çalışırsak zaten bitmez.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Madem kitap önerisine gelmiş konu o zaman bende önereyim :D
Raymond E. FEİST -magician

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
M of book adlı kitaba başladım. Etkileyici ve heycanlı gidiyor tavsiye ederim.
Kıyamet günü.

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ben de ilk kitap olarak Perfume: The Story of a Murderer öneririm özellikle filmi çok ayrı bir dünya kesinlikle hem okuyup hem izlemeniz gerekiyor ek olarakta bende spora yönlendirmek isterim insanları bilgisayar başında durmaktan vücudu biraz açıp geliştirmek gerekiyor.Her şeyin son aşamada geliştiği bu dünyada comfort zonedan çıkarak kendimizi geliştirmek zorundayız spor konusunda bilgi almak isteyen arkadaşlar çekinmeden yazabilir.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
birkaç kitapta ben önereyim Sofinin dünyası 100 temel eserden fareler ve insanlar genel olarak okunması gereken kitap dosteyevski suç ve ceza okumanızı öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kanka bir itülü olarak geldim burada takılıyorum, lol oynuyorum arada. (ayda yılda bir de olsa) Herşeyi vaktiyle yapın. okulu da abartmayın eğlenceyi de. Sahip olduğunuz beden ve beyin ile yapamayacağınız şey yok inanın bana :) pozitif olunnn

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Sol ayağım öneririm mükemmel bir hikayesi var ağlatacak derecede

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bir Ömür Nasıl Yaşanır? bende size bu kitabı öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
dawn brown kayıp sembol ve adem fawer olasılık kitaplarını oku

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
tenk you bilgilendirmeler için teşekkür ederim sanal hayata kendimizi kaptırmamamız gerek

Adaletten Bahsetmeyin Bana Hani Nerde Adalet
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
bilgilendirme için eline sağlık hocam yararlı bir konu sundun bize :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...