Onaylı Üye
Kite hızını insancıl yapabilceğim bir ayar kısmı var mı menü de?
Sanmıyorum ya bu pek insancıl olmuyor onu ayarladımPingMS sekmesini oyunda aldığın pinge göre ayarlarsan oto atakları pingine göre atar ve insancıl olur.
O zaman şöyle sorayım sana. Oto atak yaparken arada durakladığı oluyor mu heronun?Sanmıyorum ya bu pek insancıl olmuyor onu ayarladım![]()
hayır olmuyorO zaman şöyle sorayım sana. Oto atak yaparken arada durakladığı oluyor mu heronun?
Aslında delay ayarı var ama oda sadece farm için var karakterlere vurmak için herhangi bi delay ayarı yok.O zaman şöyle sorayım sana. Oto atak yaparken arada durakladığı oluyor mu heronun?
şöyle bir çözüm buldum sürekli space değil de aralıklık space basıcazAslında delay ayarı var ama oda sadece farm için var karakterlere vurmak için herhangi bi delay ayarı yok.
O zaman kite yapmazsın ki. Sonuçta space tuşu oto atak gerçekleştiriyor sende kite oto atak atarak yapmalısın diye düşünüyorum. Ama işine yarıyorsa o şekilde yapmak elini alıştır biraz sonra zamanla oturur zaten.şöyle bir çözüm buldum sürekli space değil de aralıklık space basıcaz
kanka yaptığın yorum ne alaka ya komik olma bu kadarbence antreman modunda dene tüm ayarları ayarla öyle gir yoksa direk ban