- Yasaklandı
-
Gerekeni yaptık Clarke
Banlı Üye
Yaş 20 kanka şubatta askeriz inşallah ama bu durum canımı sıkıyor gitmeden öncereis fazla takma ciddi düşünme yaşın kaç bilmiyorum ama ben 4 sene bi ilişki sürdürdüm ailelerimiz tanıştı herşey çok güzel ilerliyodu pandemiden önce evlendi şimdi çocğu var bence kafana takman gerekmiyo kankam
bende 20 yim knk üniversite okuyorum yaşadıklarımı büyütmüyorum ama 20 senedir yaşadıklarımı en son piskoloğuma anlatabildim bana dediği şey bu senin içine dönüklüğünü büyüten bi olay oldu şuan ne yapmamız gerektiğini bilmiyorum dedi bunu düzgün be şkilde kızla konuş bence açık açık de bu bana normal gelmiyor falan eğer kendisini senin yerine koyup hatsının farkına varırsa normal bişey ama bu diğer türlü seni geçiştirip halen seni rahatsız edicek davranışlarda bulunursa kendini üsme derim sana çünkü hiçbişey senden kıymetli değil bu hayatta kimse sen düşünce elini tutmucak kalk diye bu kim olursa olsunYaş 20 kanka şubatta askeriz inşallah ama bu durum canımı sıkıyor gitmeden önce
kanka kızlar yapar böyle şeyler genel olarak bir erkeğe atsaydı ciddiye alabilirsin ayrıca aranda bir sorun yoksa da ciddiye almaBundan 2 ay önce annemle tanıştırdığım kız ayrıca ciddi düşünüyoduk baya hala çıkıyoruz ama en yakın arkadaşına nude atmış [ KIZ KANKİSİNE ] aklımda deli sorular nabıcam la ben?
Kız kankisine attıysa çok kasma bence.Bundan 2 ay önce annemle tanıştırdığım kız ayrıca ciddi düşünüyoduk baya hala çıkıyoruz ama en yakın arkadaşına nude atmış [ KIZ KANKİSİNE ] aklımda deli sorular nabıcam la ben?
Onları anlamak mümkün değil kardeş için rahat olsun bence
+++ Eklemeyi unuttum, kızlar birbirine karşı çok farklıdır. Ne olduğunu asla çözemeyiz. Bunu da unutmamalısınBundan 2 ay önce annemle tanıştırdığım kız ayrıca ciddi düşünüyoduk baya hala çıkıyoruz ama en yakın arkadaşına nude atmış [ KIZ KANKİSİNE ] aklımda deli sorular nabıcam la ben?
Knk bu nası bi düşünme biçimi ne zararı ve neHaha bizdede var böylesi . Kız arkadaşına atsın kanka nudesini ne zararı var . Ciddi düşünüyorsan başka ama .
Anlatmaya calıştığım o fotoğrafı sadece kız arkadaşının görmediğiHocam herkes normaldir yazmış bu millet ne oldu böyle ya,arkadaşlar internete atılan fotoğrafların silinmediğinin farkındamısınız veya bu cıplak +18 fotoğraf işinde kimseye güven olmuycağını hele kii ARKADAŞINA olm siz kafayı sıyırmışsınız la harbi alın bunları burdan
Helal kanka sizde bunu normalleştirdinizmikızlar birbirine karşı yapıyorlar.
Öyle de olmuyor işte, ne amaçla attığını bilmek gerek.reis o ne öyle ya brak direk bence
Ne amaçla atabilir yazarmısınÖyle de olmuyor işte, ne amaçla attığını bilmek gerek.
knk adama bak ya ne bi amacı vardır diyo.Ne amaçla atabilir yazarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?