Kız Arkadaşımın Babası Çok Katı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Unutma ki şeytan da bir melekti
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşımın başına geldi ve ayrıldılar. Kız söyledi babasına, babası kızın bütün teknolojik aletlerine el koydu. Sosyal medya hesaplarını bloke etti. Hiç bir şekilde görüşemiyorlar. Arkadaşım ve Sevgilisi farklı şehirlerde ama her zaman görüşüyorlardı.

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkadaşımın başına geldi ve ayrıldılar. Kız söyledi babasına, babası kızın bütün teknolojik aletlerine el koydu. Sosyal medya hesaplarını bloke etti. Hiç bir şekilde görüşemiyorlar. Arkadaşım ve Sevgilisi farklı şehirlerde ama her zaman görüşüyorlardı.
Gorusmek istese kız her türlü bulurdu kanka başka iş vardır onda yaşları küçüktür vs

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kanka 17 yaşında küçük normaldir yaş ilerledikce bu problemler kalmıyor
Kanka 17 yaş küçük bir yaş değil. Bu devire göre. Seneye zaten babası istese de karışamaz çünkü reşit olacaktı. Reşit olduğunda söyleseydi bu durumu babası bu kadar tepki vermezdi ve babasının bu kadar tepki vermesi arkadaşımın kızın babası ile çok iyi anlaşması hatta adamın onu oğlu gibi görmesinden kaynaklandı biraz da.

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
İşin sırrı yavaş yavaş yaklaşmak.Akşam yemeği vakti ders çalışma bahanesiyle git yemeğe otururlarsa desin kız arkadaşın sende gel yok felan de ısrar edicektir otur babası illaki soru sorucaktır aranız pekişir
Dediğin eski ve yapılabilir bir yöntem hocam ama kız ve ailesi farklı bir ile taşındı ve biz ilişkimizi sürdürüyoruz. Arada sırada uçak ile gidiyorum takılıyoruz akşama kadar sonra uçakla eve dönüyorum. Dediğin maalesef mümkün değil.
Post automatically merged:

hocam ilişkiniz kaç senelik?
1 senelik

O zaman ne gerek var böyle aksiyonlara :uwot:
Zaten aksiyon maksiyon istemiyorum. Ama seviyorum

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Dediğin eski ve yapılabilir bir yöntem hocam ama kız ve ailesi farklı bir ile taşındı ve biz ilişkimizi sürdürüyoruz. Arada sırada uçak ile gidiyorum takılıyoruz akşama kadar sonra uçakla eve dönüyorum. Dediğin maalesef mümkün değil.

1 senelik
Yani bro uzaktan ilişki yürümesi zor. İnternetten sürekli görüntülü konuşuyorsanız her ay buluşabiliyorsanız belki yürür ama kolay gelsin sana bir yolunu bulursun umarım bu durumun.

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Kanka 17 yaşında küçük normaldir yaş ilerledikce bu problemler kalmıyor
kız 21 yaşında dostum.

Yani bro uzaktan ilişki yürümesi zor. İnternetten sürekli görüntülü konuşuyorsanız her ay buluşabiliyorsanız belki yürür ama kolay gelsin sana bir yolunu bulursun umarım bu durumun.
Açıkçası çok büyük bir çıkmaza girdim hocam. İşin altından kalkamıyorum, kız beni deliler gibi seviyor ama işin içine silah girince götüm yemedi. Belki abartıyordur onu bilemem ama buna yakın olması bile iyi değil. Çok arkadaşım ormanda dayak yedi. İlk başta aman ne olacak dedim de onların yüzlerini ve pişmanlıklarını görünce bir tık tırstım.

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
işin zora benzıyor burda kız ve annesıne düşüyor iş

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Kanka 1 sene olmuş biraz daha bekleyin bana kalırsa sonra kız ailesine bahsetsin babası da oky derse tanışma fln öyle öyle gider. Ne bileyim.
Haklısın da kafam tamamen o konuda. Bunca zamandır bir tane ilişkimde bile buna benzer olay yaşamamıştım, bir tık canımı sıktı

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kız 21 yaşında dostum.

Açıkçası çok büyük bir çıkmaza girdim hocam. İşin altından kalkamıyorum, kız beni deliler gibi seviyor ama işin içine silah girince götüm yemedi. Belki abartıyordur onu bilemem ama buna yakın olması bile iyi değil. Çok arkadaşım ormanda dayak yedi. İlk başta aman ne olacak dedim de onların yüzlerini ve pişmanlıklarını görünce bir tık tırstım.
Kanka şansını bir dene babası izin vermese ne olacak ? Zorla mı ayırıcak sizi ? Ayıramaz. Bana kalırsa şansını dene sonuçta reşit insanlarsınız. İstediğinizi yapabilirsiniz. Kısıtlamanız yok. Liseli ergenler değilsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
işin zora benzıyor burda kız ve annesıne düşüyor iş
Hocam annesi vefat etti.

Kanka şansını bir dene babası izin vermese ne olacak ? Zorla mı ayırıcak sizi ? Ayıramaz. Bana kalırsa şansını dene sonuçta reşit insanlarsınız. İstediğinizi yapabilirsiniz. Kısıtlamanız yok. Liseli ergenler değilsiniz.
Hocam bundan dolayı ban yiyeceğimi sanmıyorum ama TÜRKİYEDEYİZ. Amerika değil veya Avrupa ülkesi

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hocam annesi vefat etti.

Hocam bundan dolayı ban yiyeceğimi sanmıyorum ama TÜRKİYEDEYİZ. Amerika değil veya Avrupa ülkesi
Yani senin yerinde olmaz istemezdim kanka o kadar bi düğümsün ki. Dediğim gibi ya bekle ya da söyle gitsin.

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kız 21 yaşında dostum.

Seni korkuttular mi anlamadım doğulu falan mı bunlar

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Kanka 17 yaş küçük bir yaş değil. Bu devire göre. Seneye zaten babası istese de karışamaz çünkü reşit olacaktı. Reşit olduğunda söyleseydi bu durumu babası bu kadar tepki vermezdi ve babasının bu kadar tepki vermesi arkadaşımın kızın babası ile çok iyi anlaşması hatta adamın onu oğlu gibi görmesinden kaynaklandı biraz da.
17 küçük daha reşit bile değil işte

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...