Gorusmek istese kız her türlü bulurdu kanka başka iş vardır onda yaşları küçüktür vsArkadaşımın başına geldi ve ayrıldılar. Kız söyledi babasına, babası kızın bütün teknolojik aletlerine el koydu. Sosyal medya hesaplarını bloke etti. Hiç bir şekilde görüşemiyorlar. Arkadaşım ve Sevgilisi farklı şehirlerde ama her zaman görüşüyorlardı.
Yaşları küçük değil 17. Kızın ilk sevgilisi babası da biraz tuhaf bir insan kızın.Gorusmek istese kız her türlü bulurdu kanka başka iş vardır onda yaşları küçüktür vs
Kanka 17 yaşında küçük normaldir yaş ilerledikce bu problemler kalmıyorYaşları küçük değil 17. Kızın ilk sevgilisi babası da biraz tuhaf bir insan kızın.
Kanka 17 yaş küçük bir yaş değil. Bu devire göre. Seneye zaten babası istese de karışamaz çünkü reşit olacaktı. Reşit olduğunda söyleseydi bu durumu babası bu kadar tepki vermezdi ve babasının bu kadar tepki vermesi arkadaşımın kızın babası ile çok iyi anlaşması hatta adamın onu oğlu gibi görmesinden kaynaklandı biraz da.Kanka 17 yaşında küçük normaldir yaş ilerledikce bu problemler kalmıyor
Dediğin eski ve yapılabilir bir yöntem hocam ama kız ve ailesi farklı bir ile taşındı ve biz ilişkimizi sürdürüyoruz. Arada sırada uçak ile gidiyorum takılıyoruz akşama kadar sonra uçakla eve dönüyorum. Dediğin maalesef mümkün değil.İşin sırrı yavaş yavaş yaklaşmak.Akşam yemeği vakti ders çalışma bahanesiyle git yemeğe otururlarsa desin kız arkadaşın sende gel yok felan de ısrar edicektir otur babası illaki soru sorucaktır aranız pekişir
1 senelikhocam ilişkiniz kaç senelik?
Zaten aksiyon maksiyon istemiyorum. Ama seviyorumO zaman ne gerek var böyle aksiyonlara
Yani bro uzaktan ilişki yürümesi zor. İnternetten sürekli görüntülü konuşuyorsanız her ay buluşabiliyorsanız belki yürür ama kolay gelsin sana bir yolunu bulursun umarım bu durumun.Dediğin eski ve yapılabilir bir yöntem hocam ama kız ve ailesi farklı bir ile taşındı ve biz ilişkimizi sürdürüyoruz. Arada sırada uçak ile gidiyorum takılıyoruz akşama kadar sonra uçakla eve dönüyorum. Dediğin maalesef mümkün değil.
Post automatically merged:
1 senelik
kız 21 yaşında dostum.Kanka 17 yaşında küçük normaldir yaş ilerledikce bu problemler kalmıyor
Açıkçası çok büyük bir çıkmaza girdim hocam. İşin altından kalkamıyorum, kız beni deliler gibi seviyor ama işin içine silah girince götüm yemedi. Belki abartıyordur onu bilemem ama buna yakın olması bile iyi değil. Çok arkadaşım ormanda dayak yedi. İlk başta aman ne olacak dedim de onların yüzlerini ve pişmanlıklarını görünce bir tık tırstım.Yani bro uzaktan ilişki yürümesi zor. İnternetten sürekli görüntülü konuşuyorsanız her ay buluşabiliyorsanız belki yürür ama kolay gelsin sana bir yolunu bulursun umarım bu durumun.
Kanka 1 sene olmuş biraz daha bekleyin bana kalırsa sonra kız ailesine bahsetsin babası da oky derse tanışma fln öyle öyle gider. Ne bileyim.kız 21 yaşında dostum.
Haklısın da kafam tamamen o konuda. Bunca zamandır bir tane ilişkimde bile buna benzer olay yaşamamıştım, bir tık canımı sıktıKanka 1 sene olmuş biraz daha bekleyin bana kalırsa sonra kız ailesine bahsetsin babası da oky derse tanışma fln öyle öyle gider. Ne bileyim.
Kanka şansını bir dene babası izin vermese ne olacak ? Zorla mı ayırıcak sizi ? Ayıramaz. Bana kalırsa şansını dene sonuçta reşit insanlarsınız. İstediğinizi yapabilirsiniz. Kısıtlamanız yok. Liseli ergenler değilsiniz.kız 21 yaşında dostum.
Açıkçası çok büyük bir çıkmaza girdim hocam. İşin altından kalkamıyorum, kız beni deliler gibi seviyor ama işin içine silah girince götüm yemedi. Belki abartıyordur onu bilemem ama buna yakın olması bile iyi değil. Çok arkadaşım ormanda dayak yedi. İlk başta aman ne olacak dedim de onların yüzlerini ve pişmanlıklarını görünce bir tık tırstım.
Hocam annesi vefat etti.işin zora benzıyor burda kız ve annesıne düşüyor iş
Hocam bundan dolayı ban yiyeceğimi sanmıyorum ama TÜRKİYEDEYİZ. Amerika değil veya Avrupa ülkesiKanka şansını bir dene babası izin vermese ne olacak ? Zorla mı ayırıcak sizi ? Ayıramaz. Bana kalırsa şansını dene sonuçta reşit insanlarsınız. İstediğinizi yapabilirsiniz. Kısıtlamanız yok. Liseli ergenler değilsiniz.
Yani senin yerinde olmaz istemezdim kanka o kadar bi düğümsün ki. Dediğim gibi ya bekle ya da söyle gitsin.Hocam annesi vefat etti.
Hocam bundan dolayı ban yiyeceğimi sanmıyorum ama TÜRKİYEDEYİZ. Amerika değil veya Avrupa ülkesi
Seni korkuttular mi anlamadım doğulu falan mı bunlarkız 21 yaşında dostum.
Açıkçası çok büyük bir çıkmaza girdim hocam. İşin altından kalkamıyorum, kız beni deliler gibi seviyor ama işin içine silah girince götüm yemedi. Belki abartıyordur onu bilemem ama buna yakın olması bile iyi değil. Çok arkadaşım ormanda dayak yedi. İlk başta aman ne olacak dedim de onların yüzlerini ve pişmanlıklarını görünce bir tık tırstım.
Konyalılar hocam. İstanbul'da yaşadılar ki o zaman tanıştım onla. Şimdi tekrar Konya'ya taşındılar.Seni korkuttular mi anlamadım doğulu falan mı bunlar
17 küçük daha reşit bile değil işteKanka 17 yaş küçük bir yaş değil. Bu devire göre. Seneye zaten babası istese de karışamaz çünkü reşit olacaktı. Reşit olduğunda söyleseydi bu durumu babası bu kadar tepki vermezdi ve babasının bu kadar tepki vermesi arkadaşımın kızın babası ile çok iyi anlaşması hatta adamın onu oğlu gibi görmesinden kaynaklandı biraz da.
Bir tık ayrılmaya doğru gidiyorum hocam. İki kişi içinde sıkıntı olabilir.Yani senin yerinde olmaz istemezdim kanka o kadar bi düğümsün ki. Dediğim gibi ya bekle ya da söyle gitsin.
Yani 1 senelik ilişki kanka iyi düşün.Bir tık ayrılmaya doğru gidiyorum hocam. İki kişi içinde sıkıntı olabilir.
Sana son 1 çare buldumBir tık ayrılmaya doğru gidiyorum hocam. İki kişi içinde sıkıntı olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?