Söyledi diyelim ondan sonra ne olacak? Babası söylediğin gibi katıysa dışarı çıkmasına filan izin vermeyecek yada izin verse de hep acaba onunla mı buluşacak filan diyecek kızı psikolojik olarak da baskılayacak. Ciddi bir ilişki değilse bence boşverin.Başlıkta da okuyacağınız gibi kız arkadaşımın babası çok katı. O yüzden daha ilişkimizi söylememiş ve bu beni bir tık endişelendiriyor. Ciddi ciddi gel birlikte söyleyelim ve birlikte vurulalım bile dedi. Açık ve net konuşmak gerekirse bir tık yusuf yusuf oldum. Sizce ne yapmam lazım, bu tarz bir durum başına gelen bir arkadaş varsa önerisine açığım.
Yani babasının darlayacağını sanmam artık kız 21 yaşında yani 16 yaşında değil. Katıysa sadece kızar ilk başta bence veya kızmayadabilir. Sonuçra reşit. İstediğini yapmakta özgür.Söyledi diyelim ondan sonra ne olacak? Babası söylediğin gibi katıysa dışarı çıkmasına filan izin vermeyecek yada izin verse de hep acaba onunla mı buluşacak filan diyecek kızı psikolojik olarak da baskılayacak. Ciddi bir ilişki değilse bence boşverin.
Git söyle zamanla alışacaktır çıkartıp seni vurmucakyaBaşlıkta da okuyacağınız gibi kız arkadaşımın babası çok katı. O yüzden daha ilişkimizi söylememiş ve bu beni bir tık endişelendiriyor. Ciddi ciddi gel birlikte söyleyelim ve birlikte vurulalım bile dedi. Açık ve net konuşmak gerekirse bir tık yusuf yusuf oldum. Sizce ne yapmam lazım, bu tarz bir durum başına gelen bir arkadaş varsa önerisine açığım.
Garip ne bileyim Allah kolaylık versinKonyalılar hocam. İstanbul'da yaşadılar ki o zaman tanıştım onla. Şimdi tekrar Konya'ya taşındılar.
dinliyorumYani 1 senelik ilişki kanka iyi düşün.
Post automatically merged:
Sana son 1 çare buldum
Oha kanka sakin olBence babasını vur kanka ben dövdüğümü biliyorum
Evlenme gibi bir durum söz konusu değil ama gizli gizli ilişki yaşamak beni rahatsız ediyorKız bence fazla cesaret göstermiş evlenmeyi düşünüyorsan böyle bir hareket yapabilirsin ancak henüz erken diyorsan böyle birşey yapmak mantıklı değil
Ehh bu modern insan bakışı.Yani babasının darlayacağını sanmam artık kız 21 yaşında yani 16 yaşında değil. Katıysa sadece kızar ilk başta bence veya kızmayadabilir. Sonuçra reşit. İstediğini yapmakta özgür.
savaşa yolluyon sanki ha.Kaybedicek birşeylerin varsa deymez ha bu aşk insanlar aşk yüzünden vuruluyor vuruyor da şahsen ben abisiyle bile kafa kafaya geldim bir b** olmadı o yüzden çık söyle en fazla ne yapabilir racona raconla git kaybedicek birşeyin olmasın en azından kızın gözüne korkusuz harbi delikanlı görünürsün nasıl olsa başka ilde çıkıp gelemez ya
Aynen olabilir durum ciddi ise kızda az buçuk bişiler çıtlatsın babasına yada annesine söylesin annesi babasına söylerKotu bir şey değil bence tanışın eğer ciddi düşünüyorsa
aynen alıştıra alıştıra söylenirAynen olabilir durum ciddi ise kızda az buçuk bişiler çıtlatsın babasına yada annesine söylesin annesi babasına söyler
bu arkadaşa katılıyorum deneyebilirsinYanıt veren arkadaşların da dediği gibi en mantıklısı ilk kendini arkadaşı olarak tanıtmak ve sevdirmek ilerleyen zamanda ilişkinizi bahsedersiniz ama katı biri ise babası bazı durumlar araya rahatlıkla girebilir "örneğin dışarı çıkmamasına izin vermemesi, telefona el koymak vb" şeyler kız seni bırakmıyorsa bu durumlara rağmen ailesini karşısına alacak kadar etkilemişsin sevdiği kızı
Katılıyorum kanka. Ama bence bu arkadaş olarak tanıtma meselesini de yine 'Demek benim kızım beni kandırdı, bana oyun etti' olarak da algılayabilir.Yanıt veren arkadaşların da dediği gibi en mantıklısı ilk kendini arkadaşı olarak tanıtmak ve sevdirmek ilerleyen zamanda ilişkinizi bahsedersiniz ama katı biri ise babası bazı durumlar araya rahatlıkla girebilir "örneğin dışarı çıkmamasına izin vermemesi, telefona el koymak vb" şeyler kız seni bırakmıyorsa bu durumlara rağmen ailesini karşısına alacak kadar etkilemişsin sevdiği kızı
Senin dediğinde çok mantıklı aslında böyle bir düşünce uzun bir sıkıntıya sokabilir onun yerine olayı tamamen akışına da bırakabilirler elbet bir gün kendisi öğrenecek ve bu çok normal bir şey ama baba yüreğidir kızar yine deKatılıyorum kanka. Ama bence bu arkadaş olarak tanıtma meselesini de yine 'Demek benim kızım beni kandırdı, bana oyun etti' olarak da algılayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?