WhatsApp'ta konuşmalar telefonun yedeklemesine bağlı o yüzden eğer eski telefonundaki whatsapp konuşmalarını yedeklediyse yeni telefonuna yükleyebilirsin yedekleme işlemi icloud üzerinden yapıldıysa yeni telefonda icloud hesabını kullanarak yedekleme işlemini gerçekleştirebilir ama eğer whatsapp yedeklemesi yapılmamışsa eski telefonu kullanarak önce yedekleme yapması gerekebilirKız arkadaşım yeni telefon olarak iphone11 veya 12 aldı eski telefonu da iphone 8 olması lazım ve hattı şuan da yeni aldığı telefonda takılı fakat ben aradığım zaman diğer telefonun dan da arama geliyor benim ismimle bu olay telefonu sıfırlayınca düzelir mi acaba bir de mesajlar telefonu sıfırlasa whatsapp indirince konuşmaları gelecek mi eski telefonuna acaba bu konu hakkında bilgisi olan varsa iyi olur
apple profilini o eski telefonundan çıkartsın kankamKız arkadaşım yeni telefon olarak iphone11 veya 12 aldı eski telefonu da iphone 8 olması lazım ve hattı şuan da yeni aldığı telefonda takılı fakat ben aradığım zaman diğer telefonun dan da arama geliyor benim ismimle bu olay telefonu sıfırlayınca düzelir mi acaba bir de mesajlar telefonu sıfırlasa whatsapp indirince konuşmaları gelecek mi eski telefonuna acaba bu konu hakkında bilgisi olan varsa iyi olur
yedekleme yaptiysaniz gelir reisKız arkadaşım yeni telefon olarak iphone11 veya 12 aldı eski telefonu da iphone 8 olması lazım ve hattı şuan da yeni aldığı telefonda takılı fakat ben aradığım zaman diğer telefonun dan da arama geliyor benim ismimle bu olay telefonu sıfırlayınca düzelir mi acaba bir de mesajlar telefonu sıfırlasa whatsapp indirince konuşmaları gelecek mi eski telefonuna acaba bu konu hakkında bilgisi olan varsa iyi olur
dün biri android mi ios mu alıyım diyodu kimdi oKız arkadaşım yeni telefon olarak iphone11 veya 12 aldı eski telefonu da iphone 8 olması lazım ve hattı şuan da yeni aldığı telefonda takılı fakat ben aradığım zaman diğer telefonun dan da arama geliyor benim ismimle bu olay telefonu sıfırlayınca düzelir mi acaba bir de mesajlar telefonu sıfırlasa whatsapp indirince konuşmaları gelecek mi eski telefonuna acaba bu konu hakkında bilgisi olan varsa iyi olur
iCloud hesabını yeni cihazda tekrardan girdiyse sorun olmaz.Eski cihazda kesinlikle iCloud hesabından çıkış yapılmalıdır.Bunları yapması halinde herhangi bir sorun olmaz.Kız arkadaşım yeni telefon olarak iphone11 veya 12 aldı eski telefonu da iphone 8 olması lazım ve hattı şuan da yeni aldığı telefonda takılı fakat ben aradığım zaman diğer telefonun dan da arama geliyor benim ismimle bu olay telefonu sıfırlayınca düzelir mi acaba bir de mesajlar telefonu sıfırlasa whatsapp indirince konuşmaları gelecek mi eski telefonuna acaba bu konu hakkında bilgisi olan varsa iyi olur
Abi Kardeş artık aga sen iyi ki varsın he her açtığım konuya anın da geliyorsun eline bileğine sağlık <3WhatsApp'ta konuşmalar telefonun yedeklemesine bağlı o yüzden eğer eski telefonundaki whatsapp konuşmalarını yedeklediyse yeni telefonuna yükleyebilirsin yedekleme işlemi icloud üzerinden yapıldıysa yeni telefonda icloud hesabını kullanarak yedekleme işlemini gerçekleştirebilir ama eğer whatsapp yedeklemesi yapılmamışsa eski telefonu kullanarak önce yedekleme yapması gerekebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?