KIZ İÇİN BU KADAR ÖN PLAN ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
İLK ÖNCELİKLE S.A GENÇLER
TürkTuber Adlı Bir Bayan Forumda. Diyeceklerimde Haklı Bulmuyorsanız aşşagıya yazınız.​
Benim düşüncelerim bayan hakkında çok ilerleyen bazı kişiler var ​
isim vermek istemiyorum ancak zaten konu açıyor her zaman ve konuda hep videosunu filan paylaşıyor bi arkadaşımız​
gençler bu kadar büyütmeye gerek yok alt tarafı bir bayan bunun için bu kadar paylaşım yapan arkadaşım sanada​
artık yapmamanı söylüyorum kendi kararın ancak yapmazsan iyi olur durduk yerde yardım ediliyor​
tabikide bayanlara öncelik var ancak bu işte kendisi yapmalı​
burda ona yardım edilmesi bence yapılmamalı​
(düşmanı vb deilim allah daha çok abone,izlenme versin sadece haksızlık oldugunu düşünüyorum)​
Aşşagıda yazabilirsiniz kararlarınızı​
KISACA HAKSIZLIK​
EĞER ÖYLEYSE BENDE YENİ Bİ FAKE HESAP AÇIP İZLENME ABONE KASARIM YASAK DEİLSE KARDEŞİM BU KADAR KOLAY​
BUNUN ÖNÜNE GEÇİLMELİ​

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Kardeşim olayı konulara taşıyacak kadar fazla büyütüyosun Alt tarafı karşıladık ablamızı bunda büyütecek bir şey yokdur ve umarım amacın konu kasarak MPara almak deildir

Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Söylediklerinde doğruluk payı var haklısın. Ancak sitenin kendi hilesini tanıtıyorum, çok da abartı değil aslında. Elbette bayan olduğum için ve erkeklerin çoğunlukta olduğu oyunları oynadığım için ilgi görmesi normaldir, o konuda yapılacak bir şey yok ne yazık ki

Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
BENMİ KASICAM ? AHAHAH ADAM ORDA 2 KONU AÇMIŞ EMİN OL DEVAMI GELİR ADAM GİTMİŞ KIZIN TANITIMLARINI YAPIYOR VE BANA LAF ATIYORSUNUZ ?

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
saçmalama haksızlık falan degil arkadaş reklamını yapıyor buda gayet normal bişi bu seni ilgilendirmez
iyi forumlar ayrıca onu bahane ederek konu kasmaya çalışma yöneticilere bildirildi

Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
BAK KARDEŞİM 12-16-2015 DE KATILDIM BURAYA O ZAMANDAN BERİ BÖYLE BİRŞEY İLE KARŞILAŞMADIM ANCAK ŞİMDİ BU OLAYLAR ÇIKTI YAKINDA PRİM SİTESİ FİLAN OLUR HERALDE ?

CAUS VEYA NADER11NDEU BRO GEL ŞU OLAYA BAK :D VAY BE PRİMCİ BİZ OLDUK ŞİMDİ

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Burda mevzu bir insan evladı face camını açarak memoryhackers.netin hilesini tanıtmış. Kız erkek olması farketmez. Sende face camını aç seninde düzgün bir yüzün varsa (terörist değilsen) seninde tanıtımın yapılır. Burda o kadar büyütülecek mevzu yok. Sen istesende istemesende bu arkadaşa isteyen desteğini verir isteyen desteğini vermez. Yani mevzusunun burda prim kasmak olmadığını anlaman lazım. Teşekkürler [Saçma salak konu açarsan ban yersin uyandırayım.]

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Büyük Harfle YAzmak Ban Sebebidir Altı Üstü Bayan İşte Büyütülecek Bişey Yok Sadece Fazla İlgi Gördü

Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
BU ARADA BENİ TANIYANLAR TANIR NADER11NDEU FİLAN SOR 1 KERE BİLE BOŞUNA KONU AÇMADIM ZATEN PEK KONU AÇMAM YAKLAŞIK 11 AY'IM GEÇTİ ŞUANA KADAR AÇMADIM BÖYLE LAFLAR BOŞA YAPMA

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Öncelikle O Capslock Tuşunu sokarım bi tarafına Körmüyüz biz Okuyamıyomuyuz?

Kimin Kime Destek verdiği Seni ilgilendirmez İlgi Çekici olması Normal Milletin Paylaşması ve Sevmeside Normal Çünki Daha önce Millet böyle birşey İzlemedi Görmedi Hile videosu Çeken bir Kız ? ALLA ALLLAAAAAA Ne kadar İlgi çekici Dimi Milletin Desteklemesi Seni Rahatsız Ediyosa Sende kalsın burda Çekememezliğe Yer yok Ne kadar Çekememezlik Yapmıyorum Desende Yapıyosun Yapmasan bu konuyu açmazdın Neyse İyi Forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...