Kız Olayı Part - 5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Evet yine ben bir önceki konuda final demiştim ama yarım yamalak anlattım, kusura bakmayın. Eve gittim sabaha kadar oturdum sonra engelledim kızı , kızın sevgilisine istek attım ilk başta gidip sosyal medyadan dalaşacaktım zaten abimlerin bu çocukla geçmişten kalma husumeti vardı fakat vazgeçip onu da engelledim, şuan kız sevgilisinden ayrı istesem gidip ilişki yapabilirim çünkü kız biraz ayran gönüllü diyeyim hakaret kullanmak istemiyorum. Şuan bir sevgilim var eski flörtlerimden biri , tekrar ona döndüm ve gayet mutluyuz 15 tatil bittikten sonra belki kızla konuşabilirim çünkü gayet samimiydik ama sevgili olmak gibi bir şey asla yaşanmaz. Eğer kızla aramda bir olay geçerse tekrar buraya yazarım , farkındayım olayı size anlatmam saçma geliyor fakat ben eğleniyorum, en azından sizin fikirlerinizi almak hoş oluyor bu olay %50 kapandı ama dediğim gibi bir şey yaşanırsa olayları anlatırım. Okuduğunuz için teşekkür ederim iyi eğlenceler :)

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
sana instadaykende dedim bu kız biraz geniş gönüllü diye kaldı ki sen suçu olmasada gidip sevgilisini dövmeye karar verip sonrada vazgeçmişsin sonra exe dönüp barışıp okul açılınca da kıza tekrar yazcam diyon düşündümde gönlü geniş olan birazda sensin :D

Üye
2 HİZMET YILI
sıkıntı yok kanka anlat sen okumak hoşuma gidiyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Kanka mesajını kopyalıyıp çeviriden okutuyorum cok hoş oluyo

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
sana instadaykende dedim bu kız biraz geniş gönüllü diye kaldı ki sen suçu olmasada gidip sevgilisini dövmeye karar verip sonrada vazgeçmişsin sonra exe dönüp barışıp okul açılınca da kıza tekrar yazcam diyon düşündümde gönlü geniş olan birazda sensin :D
abi öncelikle şunu diyim kızla tekrar konuşmadan kastığım sevgili anlamında değil normal arkadaş anlamında oldugunu belirttim kız kafa dengi çünkü ayrıca exe de dönmedim eski flört sadece sevgilisinide anlatmıştım önceden abimin kız arkadaşına küfür etmişti tekrar o muhabbeti açar salça olurum diyip vazgeçtim zaten bana kalırsa ayran gönüllü değilim fakat ne istediğimide bilmiyorum :D

Kanka mesajını kopyalıyıp çeviriden okutuyorum cok hoş oluyo
kanka denedim de harbi cok iyi oluyor tüm seriyi kopyalayıp çeviriye okutucam şimdi PONAEIPOHNIEAOHNJIOEAJHIPAJP

sıkıntı yok kanka anlat sen okumak hoşuma gidiyor
teşekkür ederim reis okul açılsın büyük ihtimalle gelmez ama gelirse yazarım gelmezsede bi ton anı biriktirdim bu tatilde onları yazarım :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ne ilginç bir hikayeymiş bu ustma ya, nasıl katlandın bu kıza aklım almıyor

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Kardeşim doğru söylemişte herkesin bir seviyesi var dfgkjsdf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...