Kıza erkek arkadaşının tüm hainlikleri anlatılmalı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar, diyelim A ve B bir arkadaşınız var ve çok yakınsınız. İkisi de sevgililer, sonra bunlar ayrılıyor. Erkek, kıza bir yıldır küfür, hakaret, tehdit edici mesajlar atıp rahatsız ediyor, sonra başka kızlarla takılıp evlerine gidiyor ama bir şey yapmadığını söylüyor ve hiçbir şey olmamış gibi tekrar kızla barışma çabalarına giriyor. Kızın bundan haberi yok, onu masum ve saf sanıyor. Bunun yaptıklarını kıza söylemek doğru bir şey mi yoksa değil mi? Kızın bilmeye hakkı var mı? Yok mu?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ya kıza söyle söylediğini söylemesin yada çocuğa söyle oda sana böyle birşey yapsana sana da söylerdim de
durum biraz karışık ama ben şuna inanıyorum arada kalmak çok kötü bir şey ya doru olanı yap gerekirse birini karşına al yada yanlışı seç ve olayı kafandan silip at

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI

Ben kiza anlattim aslinda cunku bunun doru olduguna inaniyordum ve bunu erkege soledim yaptigin seyleri ona solerim diye o da soyle demisti dun de neden beni kotuledin diye soylendi kotulemdim sadece yaptigin seyleri soledim dedim o da arkadasligimizi bitirdi 5 senelik

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bence doğru olanı yapmışsın arkadaşlığın biterse de bitsin belki başka bir durumda sana karşıda dürüst ve açık olmayabilirdi

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Kızın bilmeye hakkı var fakat söylediğinde erkek arkadaşının "Ona inanma senden kesin hoşlanıyor o yüzden aramızı açmaya çalışıyor ben sana asla ihanet etmem" söylemiyle de karşılaşabilirsin o yüzden bunu iyice düşünmeni tavsiye ederim

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI

Yok bunu demedi ama sen onun koruyucusu musun sanane dedi

bence doğru olanı yapmışsın arkadaşlığın biterse de bitsin belki başka bir durumda sana karşıda dürüst ve açık olmayabilirdi

Tsk ettim bu yorumlariniz icin

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Laf taşımaya gerek yok, yarın bir gün kötü olan sen olursun.

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Ne gerek var? Bence karışma.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Bilmeye hakkı yok mu?

Kızların doğasını zaten anlayamazsın, anlamak zor. Size karışmamanız gerektiğini söyledim; fakat gidip karışmışsınız ve kötü olan siz olmuşsunuz. İyilik meleği olmaya gerek yok, yerine göre davranın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...