Süper Üye
Neden soledin derse bilmeye hakki var desem kabul etmezse ne yapicam2 sinede aynı derecede yakınsan söyle tabi ki
ya kıza söyle söylediğini söylemesin yada çocuğa söyle oda sana böyle birşey yapsana sana da söylerdim de
durum biraz karışık ama ben şuna inanıyorum arada kalmak çok kötü bir şey ya doru olanı yap gerekirse birini karşına al yada yanlışı seç ve olayı kafandan silip at
Kızın bilmeye hakkı var fakat söylediğinde erkek arkadaşının "Ona inanma senden kesin hoşlanıyor o yüzden aramızı açmaya çalışıyor ben sana asla ihanet etmem" söylemiyle de karşılaşabilirsin o yüzden bunu iyice düşünmeni tavsiye ederim
bence doğru olanı yapmışsın arkadaşlığın biterse de bitsin belki başka bir durumda sana karşıda dürüst ve açık olmayabilirdi
bilmeye hakkı yok mulaf söylemeye gerkem varmıydı ya
ona ben karışamambilmeye hakkı yok mu
hocam kız arkadaşınız size çok yakınsa gerçekten gidin ve söyleyin araya girin koruyun arkadaşınızıNeden soledin derse bilmeye hakki var desem kabul etmezse ne yapicam
çok yakınhocam kız arkadaşınız size çok yakınsa gerçekten gidin ve söyleyin araya girin koruyun arkadaşınızı
o zaman arkadaşınızı korumak sizin görevinizçok yakın
tşk ederimo zaman arkadaşınızı korumak sizin göreviniz
döndü ya kötü olan ben oldumkanka karışma kendi hallerine bırak olay sana döner yoksa
Bilmeye hakkı yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?